Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Στα δάχτυλα ενός χεριού... "

Λίγες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, αν τηρηθούν οι κανόνες της UEFA, σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό.
"Στα δάχτυλα ενός χεριού... "
Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Ατρομήτου μίλησε στον Sentra 103,3:
Για την κοινωνική πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει ο Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος είναι ο αθλητικός πρεσβευτής του Δήμου Περιστερίου και σε ανθρώπους που μας στηρίζουν πρέπει να δίνουμε τη βοήθειά μας. Έγινε η πρόταση από το Δήμαρχο τον κύριο Παχατουρίδη για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», που έχει δημιουργηθεί και θέλει να βοηθάει όλο το χρόνο όσους έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δημάρχου και εμείς με χαρά μας θα βοηθήσουμε. Θα δίνονται τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια για τα παιδιά».
Για τις καθυστερήσεις πληρωμών του ΟΠΑΠ: «Ο συνεταιρισμός είναι σε διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ για τα χρήματα που θα πάρει για την ονομασία του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε καταλήξει στο ποσό, αλλά θα είναι μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η μείωση που μας έχει προταθεί είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια συνισταμένη πραγμάτων και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα περάσει μέρες κρίσης».
Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: «Πιστεύω πως ομάδες που έχουν συσσωρευμένα προβλήματα από άλλες χρήσεις δε θα τα καταφέρουν. Πολύ φοβάμαι πως ως το τέλος το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν βοηθηθεί με κάποιο τρόπο και δεν παρθούν αποφάσεις, τότε λυπάμαι που το λέω, αλλά υπάρχουν ομάδες που δε θα αντέξουν».
Για την αδειοδότηση των ομάδων και τον ρόλο της UEFA: «Αν τηρηθούν οι κανόνες της UEFA, που είναι πολύ αυστηροί, θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα πολύ λίγες ομάδες. Θα μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: