Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Γιατί όχι τελικό Γιουρόπα;"!

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ φαίνεται ότι έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των "ερυθρολεύκων". Μέχρι και για τελικό Γιουρόπα μίλησε ο Μοντέστο!
"Γιατί όχι τελικό Γιουρόπα;"!
Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, είπε: "Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Αξίζαμε να κερδίσουμε και το 3-1 το αποδεικνύει αυτό. Ίσως αξίζαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί που μπορούσαμε να διαγράψουμε το μέλλον μας. Ήταν η Ντόρτμουντ και όπως ξέρετε έχασε στο σπίτι της.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να νιώθουμε περήφανοι γιατί σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ αποδείξαμε ότι διαθέτουμε το επίπεδο για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".
Και πρόσθεσε: "Δυστυχώς ήταν μια τιμωρία για μας το γεγονός ότι παίξαμε τη Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα χωρίς επίσημο ματς στα πόδια μας για πέντε μήνες. Αυτός νομίζω ότι ήταν ο βασικότερος λόγος που μείναμε έξω από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει θέμα όταν είσαι πέντε μήνες χωρίς επίσημο αγώνα και μετά ξεκινάς την σεζόν με κρίσιμο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποδείξαμε όμως στην συνέχεια της φάσης των ομίλων το επίπεδό μας. Μας στοίχισε πολύ το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ.

Αν είχα μπροστά μου κάποιο από τα κεφάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου τι θα του έλεγα; Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω τι συνέβη και πήγαμε να παίξουμε με Μαρσέιγ χωρίς αγώνα. Δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Νομίζω όμως ότι αυτό το γεγονός ήταν τιμωρία για τον Ολυμπιακό και αυτό το λέω ξεκάθαρα".

Για το Γιουρόπα Λιγκ επισήμανε: "Ελπίζουμε να πάμε μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για μας. Ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Όταν έγινε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ όλοι έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην τρίτη θέση με 2-3 βαθμούς.
Τερματίσαμε τρίτοι με 9 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από την ομάδα που προκρίθηκε. Τώρα θα παίξουμε τα νοκ άουτ ματς του Γιουρόπα Λιγκ και δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε λυπημένοι σίγουρα γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποδείξαμε ότι ανήκουμε εκεί. Παίξαμε σε όλα τα ματς καλά και είναι κρίμα.

Το χειροκρότημα των οπαδών μας στο τέλος και ενώ είχαν έρθει τα κακά νέα σημαίνει πολλά για μας. Είδαν ότι τα δώσαμε όλα μέχρι τέλους και αποκλειστήκαμε όπως αποκλειστήκαμε. Ήταν στο πλευρό μας συνεχώς και τους ευχαριστούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: