Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"ΠΑΣ και για τη μάνα μου..."

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε από τον ΠΑΣ και αποκάλυψε και έναν από τους βασικούς λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ της Ηπείρου.
"ΠΑΣ και για τη μάνα μου..."
Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε από το μέλος του Δ.Σ, Γιώργο Σουκουβέλη, που τον χαρακτήρισε "μεγάλο προπονητή", για να λάβει την παρακάτω απάντηση:
"Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όταν λέει μεγάλος μάλλον εννοεί σε ηλικία γιατί υπάρχουν καλύτεροι σε αξία. Μετά από επτά χρόνια βρίσκομαι και πάλι σε μια ιστορική ομάδα, το μόνο που υπόσχομαι είναι σκληρή δουλειά. Και αυτό χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Από εμένα θα έχετε λίγα λόγια, είναι πολλά αυτά που έχω να κάνω και δεν υπάρχει χρόνος. Είναι δύσκολο να αλλάξει η φιλοσοφία στη μέση της χρονιάς και ενώ παράλληλα χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα. Ας αφήσουμε τις δηλώσεις για τον Μάιο και να είμαστε καλά τότε".
Για το ποια στοιχεία θέλει να περάσει στην ομάδα: "Δεν έχω ακόμα τις απαντήσεις αυτές, τώρα γνωρίζω τα παιδιά. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε δεμένοι και να παλεύουμε όλοι μαζί. Βρήκα μια ομάδα καλή σε φυσική κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Χριστόπουλο που δούλεψε και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην επίθεση, πλην του Μπακαγιόκο δεν υπάρχει άλλος για βασικός. Όμως έχουμε ποιότητα και όρεξη".
Για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ: "Δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες, είναι ένα ματς όπως όλα. Και όπως όλα έτσι κι αυτό πρέπει να το κερδίσουν. Χαμένο παιχνίδι δεν υπάρχει για μένα. Πάντα λέω ότι είμαστε χειρότεροι από τους άλλους, αλλά και οι άλλοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από εμάς".
Για την απόφασή του να αναλάβει μια επαρχιακή ομάδα: "Για μένα δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες, αλλά το ποδόσφαιρο. Έχω αρρώστια για αυτό και τώρα που ήμουν στην Κύπρο δεν είχα πολλές υποχρεώσεις με την Εθνική, αλλά τώρα θα έχω πάλι την ευκαιρία να δουλέψω το ποδόσφαιρο. Ένας ιδιαίτερο λόγος που διάλεξα τον ΠΑΣ είναι ότι έχω ένα προσωπικό πρόβλημα με την μητέρα μου. Είναι ό,τι πολυτιμότερο για μένα και θα ήθελα να είμαι κοντά της".
Για τις πιθανότητες του ΠΑΣ να τερματίσει ψηλά, αλλά και τους Έλληνες προπονητές: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το κάνει, όμως υπάρχουν οι δυνατότητες και τα ταλέντα. Είναι καλοί και οι ξένοι, αλλά είμαστε καλοί κι εμείς σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Κωστένογλου που θα αντιμετωπίσω το Σάββατο και στον φίλο μου τον Αναστόπουλο με τον Βαλβέρδε. Μην σας πω ότι οι φίλοι μου είναι και καλύτεροι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: