Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!!

Η τακτική που ακολούθησε ο Άρης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μία από τις κύριες αιτίες που οδήγησε στη νίκη.
Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Ευχαριστημένος από τον τρόπο ανταποκρίθηκε η ομάδα του, ήταν ο Πολωνός τεχνικός του Άρης μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Από την πρώτη κιόλας μέρα στην άκρη του πάγκου έδειξε πως δε φοβάται να πάρει αποφάσεις. Τη δεδομένη όμως στιγμή δε πιστεύει πως πρέπει να αλλάξει κάτι καθώς οι Κίτρινοι λειτούργησαν όπως θα έπρεπε.
Μοναδική ανησυχία αποτελεί το αν οι ποδοσφαιριστές του θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες και το πλάνο του αγώνα.
Βάσει των τελευταίων δοκιμών ο Άρης θα διατηρήσει και στην Τρίπολη το 4-4-2 με Γιάκομπ και Τσέζαρεκ στην κορυφή. Αντίστοιχα και στις υπόλοιπες θέσεις, ειδικά στη μεσαία γραμμή μόνο ο Νέτο θα μπορούσε να διεκδικήσει μία φανέλα βασικού αφού ο Καστίγιο, για τον οποίο θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση αν μπορεί να βοηθήσει, υπολογίζεται μόνο ως εναλλακτική λύση.
Η επιστροφή του Καζναφέρη και η επάνοδος του Παπαστεριανού στις προπονήσεις, δημιουργούν ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για το δεξί άκρο της άμυνας αφού οι υπόλοιπες τρεις έχουν "κλειδώσει".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: