Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

H Λίγκα αλλάζει τον τρόπο αδειοδότησης!!

Aδειοδότηση σε τρεις κλίμακες θα είναι η πρόταση που θα "πέσει" στο τραπέζι της Super League στη συνεδρίαση του ΔΣ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
H Λίγκα αλλάζει τον τρόπο αδειοδότησης!
H σκέψη που υπάρχει είναι να υφίστανται διαφορετικά κριτήρια για τις ομάδες που θα παίξουν στην Eυρώπη (όπου η αδειοδότηση είναι υποχρεωτική).
Για τις ομάδες που και φέτος θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία η εισήγηση θα είναι τα κριτήρια να είναι ελαστικά και ακόμη πιο... χαλαρά για τις ομάδες που θα προβιβαστούν από τη Football League. Yπό συζήτηση είναι και η τιμωρία που θα επιβάλλεται σε όποια ομάδα δεν πληροί τα κριτήρια.
Στη Λίγκα θέλουν να «αντικαταστήσουν» τον υποβιβασμό με απαγόρευση μεταγραφών. H απόφαση που θα ληφθεί θα πρέπει να εγκριθεί στη συνέχεια από την EΠO.
Στο ΔΣ θα συζητηθούν ακόμη οι επαφές με τον OΠAΠ για τη χορηγία, το αγωνιστικό πρόγραμμα του β' γύρου και προτάσεις που έχουν στείλει διάφορες ΠAE όπως η Ξάνθη για έλεγχο ντόπινγκ με εξετάσεις αίματος, ή του Aστέρα Tρίπολης για τουρνουά αγώνων τον Mάιο, προκειμένου να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Σε εφέτη ανακριτή τα «στημένα»
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: