Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Σκανδαλώδες και κακόβουλο"

Τι απαντάνε οι Κροάτες στα περί "υπόπτου" για το παιχνίδι με τη Λιόν.
"Σκανδαλώδες και κακόβουλο"
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:
"Είναι σκανδαλώδες και κακόβουλο να διακηρυχτεί ο αγώνας του Champions League μεταξύ της Ντιναμό και της Λιόν ως ύποπτος, το οποίο είναι υποτιμητικό για εμάς, ακριβώς επειδή η Λιόν πήρε τη νίκη που απαιτείται να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League. Η Ντιναμό τελείωσε τον αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ξεδιάντροπο και προκάλεσε ήδη ορισμένα μέτρα, τα οποία αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Φυσικά, κανείς στον σύλλογο δεν είναι ικανοποιημένος από την ήττα αλλά είναι τόσο προφανές πως η Ντιναμό πάλεψε το ματς έτσι ώστε να επιτευχθεί για εκείνη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Ντιναμό για μια ακόμα φορά διαψεύδει κάθε φημολογία εγχώριων και ξένων μέσων για το αποτέλεσμα του χθεσινού ματς. Μία καλύτερη ομάδα, με αριθμητικό πλεονέκτημα νίκησε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Ζητούμε με όλο τον σεβασμό από τους αντιπροσώπους του παγκόσμιου Τύπου να σταματήσουν να ασχολούνται με το θέμα αμαυρώνοντας το όνομα της ομάδας μας, του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
Σε περίπτωση που τα σχόλια δεν σταματήσουν, θα αναγκαστούμε να λάβουμε όλες τα δυνατά νομικά μέτρα για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: