Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πρέλεβιτς: «Ονειρεύομαι ένα πολύ μεγάλο ΠΑΟΚ»


images

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε στο «PAOKWEBTV» ο οποίος αποκάλυψε πως οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους, πληρώνοντας μόλις 2,9 ευρώ.
Αρχικά έκανε έναν απολογισμό για το πεντάμηνο που βρίσκεται στην ΚΑΕ: «Είναι τιμή και πρόκληση για εμένα να είμαι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Βασικός στόχος μου είναι να αλλάξουμε τρόπο σκέψης για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε…»
Όταν ο Πρέλεβιτς έγινε πιο συγκεκριμένος ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ σαν ένα μεγάλο σωματείο που έζησε απίστευτες στιγμές φθάνοντας για πολλά χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα σε μία καινούρια πραγματικότητα. Αυτό πρέπει να γίνει για να υπάρχουμε. Για να υπάρχει αγωνιστικό τμήμα πρέπει να υπάρχει εταιρεία. Τα χρέη μας όμως είναι πολλά και δεν μπορούμε να αποφύγουμε την πληρωμή στο κράτος και στους τρίτους. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση πρωτοδικείου και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαχειρίζεται τα έσοδα. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους, αλλά την αλήθεια δεν την έχουν καταλάβει οι πολλοί. Δεν υπάρχει δυνατότητα για τίποτα παραπάνω εκτός από αυτή την οικονομική πολιτική…».
Κάπου εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ ανακοίνωσε: «Η τεχνολογία επιτρέπει την καθημερινή επαφή της ομάδας με όλο τον κόσμο και εκτός Ελλάδας. Μέσα από το PAOKWEBTV θα προσφέρουμε τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας με pre game και post game και θα προσφέρουμε ένα καινούριο διαδικτυακό προϊόν. Τολμάμε και πιστεύουμε στην δύναμη του λαού. Ο ΠΑΟΚ έχει εκατομμύρια οπαδούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το αντίτιμο των 2,9 ευρώ για κάθε παιχνίδι δεν είναι μεγάλο για τον καθένα, αλλά μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα μέσα από τα οποία θα πληρωθούν τα χρέη».
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σχολίασε: «Ο κόσμος πρέπει να δείξει ήθος. Το ταμείο δεν μπορεί να σηκώσει πρόστιμα και τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών. Ο πρώην πρόεδρος έλεγε ότι έτσι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε δύο συμβόλαια, εγώ λέω ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε τέσσερις δόσεις στην εφορία…».
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εξήγησε ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, εξήγησε ότι ακόμη και η ευρωπαϊκή συμμετοχή με λίγα εισιτήρια στο γήπεδο είναι ζημιογόνος για την ΚΑΕ και όσον αφορά το όνειρό του, ανέφερε: «Το όνειρό μου είναι ένας ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί υψηλές θέσεις, μία ομάδα που θα προσφέρει θέαμα και μία εταιρία που θα φθάσει σε ελκυστικό επίπεδο για έναν πιθανό ιδιοκτήτη. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν σε τρία χρόνια εκεί όπου πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση και στο Ελληνικό μπάσκετ με τις οικογένειες που τώρα ασχολούνται…».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: