Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: «Βάσεις φέτος… καλύτεροι του χρόνου»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο για ηθική ικανοποίηση ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την απουσία του κόσμου από το γήπεδο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
«Τα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει αυτή τη στιγμή. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα τελευταία αποτελέσματα, δουλεύουμε σκληρά έχουμε πρόγραμμα, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους παίκτες αλλά πάνω από όλα θέλουμε να βάλουμε φέτος τις βάσεις για να στηριχθεί ο Άρης τα επόμενα χρόνια. Σίγουρα δεν λέω πως η ομάδα δεν θα δώσει μέχρι τέλους τον καλύτερο της εαυτό.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αισθάνομαι μια ηθική ικανοποίηση αφού είδα ότι ο διαιτητής δεν μπήκε στην κληρωτίδα, αυτό κάτι σημαίνει».
Για το παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί: «Μου έκανε εντύπωση η ήττα της στη Ρόδο, έχει καλή ομάδα, ίδιο προπονητή με πέρσι, δυνατή έδρα και πολύ κόσμο».
Για τον κόσμο που δεν δίνει το παρόν στο γήπεδο: «Δεν θέλω να σχολιάσω για τον κόσμο, σίγουρα δεν είναι μόνο αυτός ο πραγματικός κόσμος της ομάδας μας, αλλά δεν ανησυχώ όταν η ομάδα πάρει τη μορφή που θέλουμε, θα ξανά γεμίσει το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: