Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μισέλ, θα κλείσεις κι εσύ τα μάτια; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε τα ...προσχήματα δεν κράτησαν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο και στη φωτογραφία μετά το πέμπτο γκολ της Λιόν ο Βίντα κλείνει το μάτι στον Γκομίς!!!
Μισέλ, θα κλείσεις κι εσύ τα μάτια; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θέλει η ...Ζάγκρεμπ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει! Δεν έφτανε που οι Κροάτες βγήκαν για περίπατο στο γρασίδι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λιόν, δεν φτάνει που δέχτηκαν τέσσερα γκολ σε 7 λεπτά, τα δύο εκ τον οποίων στο ίδιο (!) και τελικά διασύρθηκαν με 7-1, δεν μπόρεσαν ούτε τα προσχήμτα να κρατήσουν!
Μετά το πέμπτο τέρμα της γαλλικής ομάδας από τον Λισάντρο Λόπεζ και τη στιγμή που ο Γκομίς έσπευσε να μαζέψει την μπάλα από τα δύχτια δέχτηκε τα ...εύσημα από τον Βίντα!! Ο αμυντικός της Ντιναμό έκανε την κλασική χειρονομία ("OK") με υψωμένο τον αντίχειρα στον επιθετικό της Λιόν και παράλληλα του έκλεισε και το μάτι!
Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν τον πήρε αγκαλιά να πανηγυρίσουν μαζί! Οπώς φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (03.48) ο Βίντα όχι μόνο δεν λυπάται για τον καταιγισμό που έχει δεχτεί η αμάδα του αλλά δείχνει να το ...διασκεδάζει κιόλας παρεούλα με τον αντίπαλό του!
Έτσι κι αλλιώς η ντροπιαστική ήττα των γηπεδούχων και κυρίως ο τρόπος που ήρθε έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να βάλει τα γέλια. Ακόμη κι ένα μικρό παιδάκι μπορεί να διαπιστώσει το γεγονός ότι οι Κροάτες δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και άφησαν τους Γάλλους να τους ποδοπατήσουν στο ...χαλαρό.
Εδώ ούτε οι παίκτες της Λιόν πανηγύριζαν ιδιαίτερα τα γκολ που έβαζαν σαν βροχή. Λες και έπαιζαν σε οικογενειακό δίτερμα. Καλό θα είναι, λοιπόν, ο Πλατινί εκτός από τον ...Τσακογιάννη να ασχοληθεί και με το στολίδι του, το Τσάμπιονς Λιγκ, που σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει να μην έχει και μεγάλες διαφορές από τοπικά πρωταθλήματα...
πηγή: sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: