Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τόπο στα νιάτα…!!


images

Όπως και τα προηγούμενα φετινά φιλικά έτσι και το χθεσινό, κατέδειξε σε πολύ μεγάλο βαθμό πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει στις τάξεις του τους ποδοσφαιριστές που πάνω τους μπορεί να «ποντάρει» στο – όχι και τόσο μακρινό – μέλλον.
Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που λαμβάνει χώρα στα τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του την ευκαιρία να στηριχθεί σε παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του και να βγει κερδισμένος από όλες τις απόψεις. Να δημιουργήσει μία ομάδα στα πρότυπα του μεγάλου ΠΑΟΚ του ‘70, να «γλιτώσει» δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από ξένους ποδοσφαιριστές που έρχονται και φεύγουν χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό, να λειτουργήσει στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Ο Σταφυλίδης δεν πρέπει να αποτελέσει μία… έκλαμψη. Πρέπει να αποτελέσει απλά την αρχή μίας φιλοσοφίας, η οποία θα εμπεριέχει εμπιστοσύνη σε ακόμα περισσότερους νεαρούς που ο Δικέφαλος «φτερουγίζει» μαζί με κάθε χτύπο της καρδιάς του. Με στόχο; Έναν ΠΑΟΚ που δεν θα χρειάζεται κάθε μεταγραφική περίοδο να ανοίγει τα – όχι και τόσο ανθηρά – ταμεία του, έναν ΠΑΟΚ που θα απεμπλακεί σε βάθος χρόνο από την «θηλιά» των χρεών που υποθηκεύουν το μέλλον του…

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: