Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η δεύτερη επιστροφή του Τσουκαλά!!

Ετοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους είναι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο μέσος του ΠΑΟΚ. Πώς πέρασε το διάστημα αποθεραπείας του και γιατί μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Μπόλονι.

Η δεύτερη επιστροφή του Τσουκαλά
Ο Σταύρος Τσουκαλάς έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του, από την περσινή σεζόν όταν κατευθείαν μετά την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ο Μάκης Χάβος τον έριξε στα βαθιά δίνοντας του θέση στην ενδεκάδα. Ο 23χρονος μέσος δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτεί, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
Φέτος, μια σεζόν που στον χώρο του κέντρου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του, αφού την στιγμή που ο Μπόλονι σκεφτόταν να τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Σάμροκ (20/10) τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να κάνει αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Ο χρόνος αποθεραπείας του κύλησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, βάρη και κολύμπι, ενώ σύντομα, με δεδομένο πως πλέον συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αναμένεται να φτάσει και στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Ετσι, ο Μπόλονι θα βρεθεί με ακόμη μια πολύτιμη λύση στα χέρια του, αφού ο Τσουκαλάς γνωρίζει πως να σταθεί στον ΠΑΟΚ από την περσινή του εμπειρία όταν αγωνίστηκε στο κέντρο ως παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία. Ισως είναι σημαδιακό το γεγονός ότι επανέρχεται στην ενεργό δράση περίπου την ίδια χρονική περίοδο που πέρσι είχε έρθει από την Κύπρο και εξέπληξε τους πάντες παίρνοντας φανέλα βασικού.
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: