Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δικαίωση για Μπόγρη, παίζει με Καβάλα!!

Το ΑΣΕΑΔ αποδέχτηκε την προσφυγή του παίκτη και ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ όσον αφορά την μετακίνηση των Ελλήνων παικτών μέσα στην ίδια σεζόν σε δύο ομάδες της Α1.
Δικαίωση για Μπόγρη, παίζει με Καβάλα
Είναι οριστικό. Το ΑΣΑΕΔ δικαίωσε πριν απο λίγο τον Γιώργο Μπόγρη στην προσφυγή που κατέθεσε. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ελληνας σέντερ έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρα από το Eurocup. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον Αλεξανδρή, αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο τον Μπόγρη, που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά στο ματς του Σαββάτου με την Καβάλα.
Το allaboutaris.com από την πρώτη στιγμή που έχει γνωστή η προσφυγή του Έλληνα σέντερ, είχε αναφέρει ότι το κλίμα ήταν θετικό αρχικά από την ΕΟΚ μιας και η Ομοσπονδία έχει επενδύσει πολλά πάνω του και θέλει να έχει μία καλή χρονιά στον ΑΡΗ. Ο ΕΣΑΚΕ επίσης δεν είχε καμία αντίρρηση για την δικαίωση του, ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 δεν έδειξαν διάθεση να εμπλακούν στην υπόθεση κατά των "κιτρίνων".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: