Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στις 11/2 το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ !!

Στις 11 Φεβρουαρίου και όχι στις 12 θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα του «Δικεφάλου» του Βορρά από τους κρητικούς.
Συναλλαγές ETF στο Plus500™. Δωρεάν Live Τιμές, 200€ Μπόνους!
Στις 11/2 το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουντινέζε στο πλαίσιο της φάσης των «32» (16/2), ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν αίτημα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, ώστε να αλλάξει ημερομηνία ο μεταξύ τους αγώνας για την 21η αγωνιστική.
Αυτός ήταν προγραμματισμένος για τις 12 Φεβρουαρίου στις 17:15, όμως οι κρητικοί δέχτηκαν το αίτημα του «Δικεφάλου» του Βορρά να διεξαχθεί 24 ώρες νωρίτερα. Έτσι, απομένει να αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και αν αυτή θα οριστεί στις 15:00 ή στις 17:15.
Συνεδριάζει αύριο η Δ.Ε.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο το απόγευμα (16:00) θα πραγματοποιηθεί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο τακτική συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των Ομιλιτών.
Θεραπεία οι Μάντζιος, Μποντόρ
Όσον αφορά τις προπονήσεις, σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη αύριο με δυο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, ενώ θα την ολοκληρώσουν με άλλες δυο την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Ωστόσο, σήμερα οι Βαγγέλης Μάντζιος και Μπόλντιζαρ Μποντόρ έκαναν θεραπεία, έπειτα από τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ο πρώτος θα μείνει, ως γνωστόν, εκτός για τρεις περίπου εβδομάδες, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ντέρμπι της Κρήτης.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: