Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ύποπτο ποντάρισμα σε …μεταγραφή!!

Ύποπτο ποντάρισμα σε …μεταγραφή
Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ράβελ Μόρισον στη Γουέστ Χαμ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, όχι μόνο για την επιλογή του ποδοσφαιριστή, καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ύποπτο ποντάρισμα ανακοίνωσε αγγλική στοιχηματική εταιρεία και το θέμα αναμένεται να απασχολήσει τις Αρχές στο Νησί.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον κάλεσε μέσα στον Ιανουάριο, δημοσίως, να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, ο ίδιος όχι μόνο δεν προτίμησε να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, αλλά με την στάση του έφερε τον εαυτό του εκτός ομάδας και προ των πυλών της Γουέστ Χαμ.

Όλα θα μπορούσαν να ήταν φυσιολογικά, μέχρι αυτό το σημείο, εάν αγγλική στοιχηματική εταιρεία δεν ανακοίνωνε ότι δέχθηκε ποντάρισμα που ξεπερνούσε τις 20 χιλ. λίρες, το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, το στοίχημα αφορούσε τη μεταγραφή του Μόρισον στη Γουέστ Χαμ, σενάριο το οποίο δεν είχε καν μεταδοθεί από τα Μέσα και η απόδοση του οποίου ήταν 40/1.
Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι Αρχές θα ασχοληθούν με την υπόθεση.
 

πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: