Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στο "κόκκινο" η αγωνία...!!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό χθες ότι η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης στις 6 Φεβρουαρίου, λόγω ύπαρξης επενδυτικού ενδιαφέροντος, είναι λογικό η αγωνία στις τάξεις του κόσμου να χτυπάει «κόκκινο».
Στο "κόκκινο" η αγωνία...
Οι φίλοι του ΑΡΗ «διψούν» για περισσότερη ενημέρωση, αφού πρόκειται για μία υπόθεση που εφόσον έχει αίσια κατάληξη, θα αλλάξει τα δεδομένα για την ΠΑΕ και τον προσανατολισμό της ομάδας για το μέλλον. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον προέρχεται από την Ισπανία. Σας είχε ενημερώσει σχετικά το AllAboutARIS.com προ καιρού, στο ταξίδι που έκαναν στην Μαδρίτη οι κ. Αθανασιάδης, Κόντης, Ελευθερούδης. Σεβόμενοι την σοβαρότητα της υπόθεσης και του κρίσιμου σημείου στο οποίο έφτασαν οι διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Η ουσία είναι ότι το θέμα βρίσκεται στην κορύφωσή του και στην Αλκμήνης επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Για ευνόητους λόγους οι διοικούντες αποφεύγουν να κάνουν την οποιαδήποτε νύξη, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύουν να αφήσουν το θέμα να εξελιχθεί σε… σίριαλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αργότερο μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά αν θα προχωρήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Λίγη υπομονή ακόμη και λίγη… (αυτό)συγκράτηση απ’ όλους, ακόμη και από τους δύσπιστους. Γιατί, ίσως να αξίζει τον κόπο…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: