Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μετρούν αντίστροφα!!

Σύντομα στη διάθεση του Μασάδο θα βρίσκεται ο Πρίττας ενώ ο Τόχα ήδη προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Στο τελικό στάδιο για την επάνοδο βρίσκεται ο Σηφάκης.
Μετρούν αντίστροφα
Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη συγκεντρώθηκαν ξανά στο Ρύσιο για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα στα Πηγάδια.
Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό συγκαταλέγεται η επάνοδος του Χουάν Τόχα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Σάκη Πρίττα δίνοντας ακόμα περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται την Πέμπτη να ανεβάσει ρυθμούς καθώς τόσο σήμερα όσο και αύριο θα συνεχίσει συντηρητικά.
Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω καρτών, στον αγώνα με την Ξάνθη και αυτό του δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο ώστε να ανεβάζει σταδιακά την ένταση. Άλλωστε έτσι ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα έχει τη δυνατότητα θα προφυλαχθεί από το ενδεχόμενο υποτροπής και θα είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της συνέχειας.
Ο Μιχάλης Σηφάκης μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του αφού βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στο τελικό στάδιο της ενδυνάμωσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Εξάλλου συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας ο Μανώλης Παπαστεριανός που ανταποκρίνεται πολύ καλά και απομένουν περίπου 3 εβδομάδες για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.
Πηγή: allaboutaris.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: