Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τα νεύρα δείχνουν πολλά...!!

Ε, άντε παράτα μας και εσύ. Κάτι τέτοιο είπε ο Βέσλεϊ Σνέιντερ στον Τζαμπάολο Πατσίνι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Ιντερ στο Λέτσε. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.
Τα νεύρα δείχνουν πολλά...
Ο Ολλανδός αντέδρασε στη διαμαρτυρία του συμπαίκτη του για μία αποτυχημένη συνεργασία. Αντίδραση που φανέρωσε όσα υποθέτουμε, αλλά και όσα διαβάζουμε στα ιταλικά ΜΜΕ.
Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της η Ιντερ πήρε το 101% των αρετών του Σνέιντερ. Με όλους όσοι ακολούθησαν παίρνει το τίποτα. Ο Σνέιντερ είναι συνεχώς το εύκολο θύμα στην τακτική των προπονητών του. Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι κατέχει τη θέση του «άσου» στο 4-3-1-2 και τη θέση δίπλα στους άλλους αναπληρωματικούς στο 4-4-2.
Αυτό έγινε και στο Λέτσε. Ο Ρανιέρι ήθελε να παίξει πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήταν πίσω στο σκορ. Ποιον να βγάλει; Τον Σνέιντερ φυσικά. Οχι κάποιον εκ των Ζανέτι, Καμπιάσο και Ομπι. Τον Σνέιντερ. Που φαντάζει πλέον ως μεγάλη «παρεξήγηση» για την Ιντερ. Που (δεν μπορεί) θα σκέφτεται ότι το περασμένο καλοκαίρι θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει. Να αναζητήσει άλλη ομάδα, καινούργια κίνητρα, προπονητή που θα χτίσει ομάδα πάνω του.
Εχει σημειώσει μόλις δύο γκολ στη σεζόν, ένα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας στο Πεκίνο και ένα στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μιλάνο. Εχει αντικατασταθεί οκτώ φορές στα δεκαπέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. «Η αλλαγή μου; Ρωτήστε τον Ρανιέρι» είπε στους Ιταλούς δημοσιογράφους. Πλέον θα πρέπει να περιμένει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ώστε να αποχωρήσει απ' τους «νερατζούρι». Οπως και ο Ντιέγκο Φορλάν.
Το άλλο «θύμα» της τακτικής που αρέσει στον Ρανιέρι, χάρισε το σερί των εφτά νικών μέχρι να έρθει το γκολ του Τζακομάτσι, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει την Ιντερ πιο ψηλά. Ο Ρανιέρι ξέρει να διορθώνει, να σουλουπώνει και να παρουσιάζει κάτι το ορθολογικό. Το βήμα παραπάνω, όμως, δεν το έχει κάνει ποτέ.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: