Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"Ο ΠΑΟΚ το φαβορί για τον τίτλο"!

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Κοστίν Λάζαρ στη NOVA, καθώς ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Δικέφαλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
"Ο ΠΑΟΚ το φαβορί για τον τίτλο"!
Για το ματς με την ΑΕΚ είπε: "Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι αξίζαμε την νίκη. Περιμέναμε η ΑΕΚ να έχει μεγαλύτερο κίνητρο γιατί τους κερδίσαμε και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Όμως δείξαμε
Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Ραπίντ: "Εγώ είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ, είμαι καλά. Έχω συμβόλαιο, δεν περνά από το μυαλό μου να φύγω. Όταν τελειώσει θα δούμε, σίγουρα η Ραπίντ είναι η ομάδα της καρδιάς μου".
Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ο Μπόλονι τον γνωρίζει ως παίκτη: "Είναι σημαντικό. Δεν θέλω να τον απογοητεύσω, είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα που είναι αυτός προπονητής".
Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: "Η ζωή προχωρά. Ήταν σημαντικοί παίκτες οι Βιειρίνια και Κοντρέρας. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο και βλέπουμε μπροστά".
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τις ασίστ του: "Σχετικά με τις πάσες, είναι όμορφο αλλά ακόμη πιο ωραίο είναι να βάζεις γκολ. Είναι ωραίο να σου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής σου".
Για το γιατί φοράει το νούμερο "25". "Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου φόρεσα το 5. Μετά φόρεσα στην Ραπίντ στο 15. Στον ΠΑΟΚ αυτά τα νούμερα δεν υπήρχαν και πήρα το 25".
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Θα δώσουμε το καλύτερο, θέλουμε να πάρουμε την νίκη. Σίγουρα σε αυτό έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Θέλουμε να μειώσουμε την διαφορά στην κορυφή".
Για το ποιος είναι το φαβορί του πρωταθλήματος και η είναι η πιο καυτή έδρα πέραν της Τούμπας: "Το φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα έξαρτώνται πολλά από τα μας με Ολυμπιακό και Παναθηναικό, αυτός είναι ο στόχος μας. Η έδρα του ΠΑΟΚ η πιο καυτή. Αν έλεγα την δεύτερη, θα έλεγα του Ολυμπιακού".
Για την πιο σημαντική στιγμή με τον ΠΑΟΚ και την πιο δύσκολη: "Η χειρότερη στιγμή ήταν μετά το ματς με τον Ατρόμητο γιατί έγιναν πράγματα που με έκαναν να αισθανθώ πολύ άσχημα. Η καλύτερη ήταν με την Τότεναμ γιατί μας περίμεναν φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: