Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ας κάνει και μια... υποχώρηση ο ΕΣΑΚΕ!!

Τα αεροπλάνα... γεμίζουν τις τελευταίες μέρες από ξένους παίκτες που φεύγουν άρον άρον από ομάδες της Α1 για να μην τους ζητήσουν και... δανεικά. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Ας κάνει και μια... υποχώρηση ο ΕΣΑΚΕ
Οι σχετικές ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη κι όλα αυτά ενώ έχει μπει ο δεύτερος γύρος και ο ΕΣΑΚΕ έχει δεσμευτεί για πρώτη φορά δημοσίως ότι θα τηρήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Οτι θα επιβάλει δηλαδή πρόστιμο 20.000 ευρώ σε όποια ομάδα δεν τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό ξένων που είχε και στο τέλος του πρώτου γύρου. Αν ανατρέξουμε στις περιπτώσεις που ο ΕΣΑΚΕ καταστρατήγησε τους δικούς του κανονισμούς για να εξυπηρετήσει μέλη του και να αποφύγει μπερδέματα, θα χάσουμε το μέτρημα. Οχι φυσικά ότι θα τον κατηγορήσουμε τη μία φορά που είπε να είναι συνεπής. Μόνο που αυτήν τη φορά οι συνθήκες είναι ιδιάζουσες.
Υποτίθεται ότι πλέον το μοναδικό μέλημα είναι να επιβιώσουν οι ΚΑΕ κι αν είναι δυνατόν να μπει σε μια σειρά και η αποπληρωμή χρεών, μέσω της επιτροπής που συστάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για να μελετήσει το σχέδιο. Ανέφικτο θα αποδειχθεί στην πράξη, αλλά τουλάχιστον έκαναν ένα σχέδιο. Επειδή λοιπόν και στο πρωτάθλημα δεν διεκδικείται τίποτα πέρα από τον τίτλο που θα τον διεκδικήσουν δύο γνωστές ομάδες, άρα και δεν αλλοιώνεται τίποτα, ίσως αυτήν τη φορά ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να κάνει μια... υποχώρηση. Δεν θα του χαλάσει η... διαγωγή αν δεν φορτώσει με περιττά έξοδα κάποιες ομάδες.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: