Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Χρειάζονται έργα και όχι λόγια!!

Μόνο «Θεμέλιο» ελπίδας μπήκε. Οτι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες στην ΑΕΚ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Χρειάζονται έργα και όχι λόγια
Σαφώς, το γεγονός ότι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι άτομα που μέχρι πρότινος έσταζαν χολή το ένα για το άλλο, που έψαχναν και έβρισκαν αφορμή για να την... πουν (επί το λαϊκότερον) στους ομογάλακτους μεν, αλλά αντιπάλους δε, δεν είναι κάτι που το προσπερνάς εύκολα. Ναι, οι βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο» μπήκαν κατά τη σύναξη των επιφανών Ενωσιτών. Μόνον που πρέπει να συνεχιστεί το «χτίσιμο» των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ όλων εκείνων που συμμετείχαν στη μάζωξη, αλλά και όλων των υπολοίπων οι οποίοι κάποια στιγμή ίσως θελήσουν να συνδράμουν.
Πέραν της ομολογίας των λαθών στα οποία έχουν υποπέσει κατά το παρελθόν, από εδώ και πέρα απαιτείται άπαντες να συνεισφέρουν τον οβολό τους ώστε η ομάδα να βγει από το τούνελ στο οποίο έχει μπει και στην οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχει περιέλθει. Χρειάζονται έργα και όχι λόγια. Προέχει να μπορέσει η ομάδα να σταθεί τώρα στα πόδια της και μετά να κοιτάξει για το μέλλον της. Κι αυτό θα επιτευχθεί μόνον αν δοθεί οικονομική ανάσα στον σύλλογο. Κατά συνέπεια, τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την ανέγερση γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια μπορούν να περιμένουν.
Προς το παρόν πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια να «αναστηλωθεί» το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχει υποστεί ουκ ολίγες «ρωγμές». Και φυσιολογικά κινδυνεύει να καταρρεύσει. Πώς θα σώσουν την ομάδα, το γνωρίζουν πολύ καλά...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: