Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Κουπί» στην Πρέμιερ Λιγκ!!

«Κουπί» στην Πρέμιερ Λιγκ
Χωρίς ανάσα στην 23η αγωνιστική έφτασε η Πρέμιερ Λιγκ και οι ομάδες μετά τους αγώνες Κυπέλλου, συνεχίζουν το κουπί στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Στην έδρα της ‘Εβερτον δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι την ώρα που Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν θεωρητικά ευκολότερες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Τσέλσι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ συνεχίζουν λίγο πιο πίσω στη δική τους μάχη χωρίς κάποιο ντέρμπι, έχοντας μάλιστα καλή ψυχολογία από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου στο Κυπέλλου όπου πήραν όλες την πρόκριση.

Έβερτον-Μαν.Σίτι

Μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες να φτάσει στη νίκη στο πρωτάθλημα, η Έβερτον τα κατάφερε έστω και στο Κύπελλο. Μπορεί να βρίσκεται μόλις 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμοί, ωστόσο η ψυχολογία είναι πολύ καλή με τελευταία επιτυχία αυτή επί της Φούλαμ την οποία απέκλεισε στη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Δύο νίκες στα πέντε τελευταία ματς μόνο καλό στατιστικό δεν είναι για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την ήττα αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, αποκλείστηκε και από τη Λίβερπουλ σε διπλούς αγώνες στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ. Πάντως έστω και έτσι πρόλαβε ενδιάμεσα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τότεναμ και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, τρεις μπροστά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ.

Στα αγωνιστικά ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες (έξι στο σύνολο) αφού θα λείψουν από την αναμέτρηση οι Ντιστέν, Κόουλμαν, Μπάρκλεϊ, Οσμάν, Ρόντγουελ, Τζιαγκέλκα. Από την άλλη ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει τις απουσίες των γνωστών τριών, των αδελφών Τουρέ και του τιμωρημένου Μάριο Μπαλοτέλι. Πάντως επιστρέφει στα πλάνα του ο Βινσέντ Κομπανί.


Μαν.Γιουνάιτεντ-Στόουκ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέλαυνε νικώντας μάλιστα και εκτός έδρας τόσο τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Άρσεναλ, ήρθε η ώρα της ήττας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» λύγισαν στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας ωστόσο τα πάντα στο πρωτάθλημα είναι ανοιχτά με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο συμπολίτισσα Σίτι.

Στο πρωτάθλημα μπορεί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, συγκεντρώνοντας ένα βαθμό, ωστόσο η Στόουκ παραμένει 8η στη βαθμολογία σε απόσταση έξι βαθμών από την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στο Κύπελλο πάντως τα πάει εξαιρετικά και έφτασε στους «16» του θεσμού αποκλείοντας αρχικά τη Τζίλιγχαμ και έπειτα την Ντέρμπι και τις δύο εκτός έδρας.

Στα αγωνιστικά τώρα αρκετά είναι για ακόμη μία φορά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να διαχειριστεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ακόμη παραμένει τραυματίας ο Νάνι μαζί με τους Άντερσον, Γιανγκ, Φλέτσερ, Βίντιτς, Όουεν, Κλέβερελεϊ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ρούνεϊ και Τζόουνς. Από την άλλη πλευρά το βάπτισμα του πυρός ως βασικός φέτος θα λάβει ο Κάμερον Ζερόμ. Ο Εθέρινγκτον πάντως παραμένει αμφίβολος για τη Στόουκ, ενώ ο Σιντιμπέ είναι εκτός δράσης.


Τότεναμ-Γουίγκαν

Μια καλή ευκαιρία να ξεχάσει το τελευταίο της παιχνίδι στο Μάντσεστερ και την ήττα από τη Σίτι, έχει απόψε η Τότεναμ. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ αφού στο μεσοδιάστημα πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, υποδέχεται την Γουίγκαν (21:45) στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

Η Τότεναμ είχε μοναδική ευκαιρία να πάρει ακόμη και τη νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι όμως ο Ντεφό δεν πρόλαβε την πάσα του Μπέιλ και στις καθυστερήσεις ο Κινγκ...χάρισε το πέναλτι στον Μπαλοτέλι, με το οποίο οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 3-2. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί της Γουότφορντ, επανέφερε ηρεμία στην Τότεναμ, η οποία υποδέχεται τη Γουίγκαν σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος απουσίασε και την Κυριακή από την προπόνηση της ομάδας, έχει 100% ετοιμοπόλεμους τους Μπέιλ και Πάρκερ ενώ οι απουσίες των Σάντρο και Γκαλάς από μεσαία γραμμή και άμυνα αντίστοιχα, δεν επηρεάζουν πλέον.

Από την πλευρά της η Γουίγκαν παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ηττήθηκε εύκολα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος από την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» και θα παραταχθεί στο ματς με την Τότεναμ προσπαθώντας να καταφέρει κάτι που δεν πέτυχε στις μέχρι στιγμής 22 αναμετρήσεις της. Να προκαλέσει δηλαδή μια έκπληξη, η οποία θα την τονώσει και ψυχολογικά. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει καταφέρει ήταν να αποσπάσει δύο ισοπαλίες από Τσέλσι και Λίβερπουλ, εντός έδρας.


Σουόνσι-Τσέλσι

Οι «μπλε» επικράτησαν με σκορ 4-1 των νεοφώτιστων στο πρώτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά το δεύτερο ματς δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό του περασμένου Σεπτεμβρίου. Με έξι γκολ παθητικό εντός έδρας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η μοναδική που έχει φύγει με τη νίκη από τη Νότια Ουαλία, η Σουόνσι έχει μαζέψει 20 από τους 26 βαθμούς που έχει διεκδικήσει στο «Liberty Stadium»!

Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας είδε την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το 1-0 επί της ΚΠΡ μετά και το… ταξιδάκι αναψυχής στη Μαγιόρκα. Φυσικά, επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι να συνεχίσει να βγαίνει σε καλό η επίσκεψη στην Ισπανία και με αυτό το σκεπτικό καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της 23ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ! Βέβαια, προέκυψε νέο πρόβλημα όσον αφορά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αφού ο Ραμίρες τέθηκε εκτός για ένα μήνα με πρόβλημα στους συνδέσμους του ποδιού, τη στιγμή που και ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι αμφίβολος!

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζον Τέρι, με τη διοίκηση και τον Βίλας – Μπόας να… μπερδεύονται όσον αφορά τον λόγο της απουσίας του! Πιθανότερη αιτία αυτή της ανάγκης από διάλειμμα εν όψει και της δικαστικής του διαμάχης με τον Άντον Φέρντιναντ, την 1η Φεβρουαρίου… Στην αντίπερα όχθη, ο Άλαν Τέιτ ενδέχεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας επιστρέψει πρόσφατα από το κάταγμα στο πόδι που αποκόμισε παίζοντας γκολφ, τον περασμένο Αύγουστο! Ο Τζος ΜακΊχραν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει.


Μπόλτον-Άρσεναλ

Δύναμη από τη νίκη της κόντρα στη Λίβερπουλ θέλει να πάρει η Μπόλτον, η οποία υποδέχεται Άρσεναλ και θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Τους τρεις βαθμούς θα κυνηγήσουν οι Λονδρέζοι, οι οποίοι αναμένεται να έχουν κανονικά στη διάθεσή τους τον Τιερί Ανρί. Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε την ομάδα του να κάνει τη θριαμβευτική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν το ίδιο πάθος και στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες.

Η Άρσεναλ έχει παγιωθεί στην 5η θέση, ωστόσο βλέπει τις Νιούκαστλ και Λίβερπουλ να απειλούν συνεχώς και θέλει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Μπόλτον είναι στα ύψη, μετά τη νίκη της ομάδας κόντρα στη Λίβερπουλ. Το 3-1 έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Όουεν Κόιλ και με νίκη οι «τρότερς» θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τιερί Ανρί θα δώσει κανονικά το «παρών» και μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, ενώ και ο Μπακαρί Σανιά έχει επιστρέψει μετά από τους 4 μήνες απουσίας του. Παραμένει εκτός οι Τζακ Γουίλσιρ, Αντρέ Σάντος, Καρλ Τζένκινσον, Κίεραν Γκιμπς και Αμπού Ντιαμπί. Εκτός και οι Μαρουάν Σαμάκ και Ζερβίνιο, οι οποίοι λείπουν στο Κόπα Άφρικα. Από την πλευρά του, ο Κόιλ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Ντέιβις, αφού η Μπόλτον απέρριψε την πρόταση της Σάντερλαντ και ο έμπειρος επιθετικός έμεινε στους Γουόντερεερς για να τους βοηθήσει στην παραμονή. Εκτός και οι Μάρκος Αλόνσο, Ρικάρντο Γκάρντνερ, Στιούαρτ Χόλντεν και Σον Ντέιβις.


Γουλβς-Λίβερπουλ

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Κένι Νταλγκλίς τόνιζε ότι όποιος δεν αντέχει το βάρος της φανέλας της Λίβερπουλ, θα βρεθεί σύντομα στην πόρτα της εξόδου! Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1 από τη Μπόλτον, πράγμα που εξαγρίωσε τον «King Kenny»! Ακολούθησε ο θρίαμβος επί της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου υποτάχθηκε και η Γιουνάιτεντ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ έχει επανέλθει η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θέλει ο Νταλγκλίς να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του στη… φωλιά των «λύκων»! Η μόλις μια νίκης τα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος είναι επίδοση που πρέπει να βελτιωθεί αλλά έχει δώσει θάρρος στη Γουλβς!

Η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι δίνει τη δική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και των περιπετειών, απέχοντας από τις νίκες για οχτώ σερί παιχνίδια! Τελευταία φορά η Γουλβς κράτησε ανέπαφη την εστία της πριν από 19 ματς (!), ενώ στα τέσσερα πρόσφατα μπροστά στο κοινό της, μετράει δύο και περισσότερα γκολ παθητικό. Αν η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ είναι εκτός προγράμματος, τότε αυτές με τις ΚΠΡ, Μπλάκμπερν και Γουέστ Μπρομ μέσα στον επόμενο μήνα είναι κόντρες… «ζωής και θανάτου»!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να καταστρώσουν τα σχέδιά τους χωρίς τους τραυματίες Τζέιμι Ο’Χάρα και Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ενώ ο Καρλ Χένρι θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Ξεκινάει ο Μιλίγιας, δίδυμο Έμπανκς Μπλέικ με Στίβεν Φλέτσερ στην επίθεση! Για τη Λίβερπουλ, ο Κρεγκ Μπέλαμι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού μετά τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις του, ενώ επιστρέφουν οι Άνταμ και Κάουτ.


Μπλάκμπερν-Νιούκαστλ

Η μία γνωρίζει την άλλη όσο καλύτερα γίνεται… Ειδικά φέτος! Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ κοντράρονται στο «Ίγουντ Παρκ», στην τέταρτη μεταξύ τους αναμέτρηση από την αρχή της σεζόν. Οι δύο ομάδες να ψάχνουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγουν επιτέλους από την ουραγό τριάδα, οι δε φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν να βρίσκονται στα υψηλά «πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον, η Μπλάκμπερν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και με το γκολ του Γκουντγουίλ στο 72ο λεπτό να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γκούντισον Παρκ». Δεύτερο ματς χωρίς ήττα για τους «ρόβερς», καθώς είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Φούλαμ.

Από την πλευρά της η Νιούκαστλ προέρχεται από δύο άσχημα ματς και ισάριθμες ήττες, καθώς μετά το… διασυρμό (5-2) από τη Φούλαμ στο Λονδίνο την περασμένη αγωνιστική, ήρθε και ο αποκλεισμός από τη Μπράιτον (1-0) το Σάββατο στο Κύπελλο Αγγλίας. O Άλαν Πάρντιου αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τις επιστροφές από το Κόπα Άφρικα των Ντεμπά Μπα και Παπίς Σισέ. Τρεις φορές έχουν συναντηθεί ήδη οι δύο ομάδες την φετινή σεζόν, με τις «καρακάξες» να μετρούν δύο νίκες στην έδρα του σε πρωτάθλημα (3-1) και Κύπελλο (2-1) και τους «ρόβερς» μία στο Λιγκ Καπ (4-3 στον έξτρα χρόνο της παράτασης).


Σάντερλαντ-Νόριτς

Ντέρμπι για τη μέση βαθμολογία, με τη φορμαρισμένη Σάντερλαντ να υποδέχεται τη Νόριτς και να θέλει να την ξεπεράσει στη βαθμολογία. Με όπλο την πολύ καλή της παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια θα προσπαθήσουν για βαθμό ή βαθμούς τα «καναρίνια». Ο Μάρτιν Ο’Νιλ θέλει να δει το αήττητο σερί της ομάδας να ανεβαίνει στα 7 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της και δεν έχει στο μυαλό του άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Η Σάντερλαντ είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρέμιερ, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, και θα προσπαθήσει με όπλο το σερί της να πάρει τους 3 πόντους που θα της επιτρέψουν να περάσει στη βαθμολογία τη Νόριτς. Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι και θέλει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας καλή της παρουσία, όπου μετρά 12 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, κόντρα –μάλιστα- σε ισχυρότερους αντιπάλους.

Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, ειδικά για τις θέσεις της επίθεσης, με τον Νίκλας Μπέντνερ να απουσιάζει και πάλι, ενώ η συμμετοχή του Κόνορ Γουίκαμ παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί λίγο πριν τη σέντρα. Χωρίς απουσίες η Νόριτς, με τον Λάμπερτ να σκέφτεται να διατηρήσει τον Στιρ κάτω από τα δοκάρια.


Άστον Βίλα-ΚΠΡ

Μία νίκη, μία όχι, το πάει η Άστον Βίλα από τα τέλη του προηγούμενου μήνα κρατώντας σταθερά τη διαφορά της τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και από την Πέμπτη θέση στους 9 βαθμούς, βρισκόμενη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο της αγώνας κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο «Έμιρεϊτς» για το Κύπελλο ωστόσο γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με σκορ 3-2 από την Άρσεναλ.

Μόλις δύο βαθμούς πάνω από τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης βρίσκεται η ΚΠΡ και δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής. Οι «Ρέιντζερς» γνώρισαν και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στην Τσέλσι στο «Λόφτους Ρόουντ» με τον Άντον Φέρντναντ να γίνεται παραλήπτης απειλών αλλά να το ξεπερνά και να φορά φανέλα βασικού. Μεταγραφική ενίσχυση πάντως για την ομάδα τις τελευταίες ημέρες με τον Τόνι Φερνάντες να κάνει το «άνοιγμα».

Στα αγωνιστικά ο Άλεξ ΜακΛις δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ολμπράιτον, Κόλινς, Ενζόγκμπια, Χερντ που παραμένουν τραυματίες, ωστόσο δεν έχει περαιτέρω προβλήματα αφού οι υπόλοιποι παίκτες του που έλειπαν τις προηγούμενες μέρες τέθηκαν κανονικά στη διάθεσή του. Από την άλλη ο Μαρκ Χιουζ έχει αρκετές απουσίες και δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χέλγκιουσον, Κόνολι, Μποθρόιντ, Κάμπελ,. Γκαμπιντόν, Φαουρλίν, Ντάιερ, όμως ίσως υπολογίζει στα καινούρια του μεταγραφικά αποκτήματα!


Φούλαμ-Γουέστ Μπρομ

Το ηθικό ανεβασμένο, τόσο σε Φούλαμ, όσο και σε Γουέστ Μπρομ, οι στόχοι κοινή, η βαθμολογική συγκομιδή σχεδόν ίδια. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Λονδίνο, σε ένα παιχνίδι που δίνει …έξι πόντους και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έρχονται με φόρα από το θρίαμβό τους κόντρα στη Νιούκαστλ με 5-2 και ο Μάρτιν Γιολ θέλει να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της ομάδας για 6η φορά φέτος.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν πτοεί τους «κότατζερς», οι οποίοι με νίκη αφήνουν πίσω την ήττα από την Έβερτον, αλλά το σημαντικότερο αφήνουν πίσω το φόβο της ζώνης του υποβιβασμού, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα. Η Γουέστ Μπρομ δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό της από τη Νόριτς και θέλει να φορέσει το …κοστούμι της περασμένης αγωνιστικής για την Πρέμιερ, όταν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Στόουκ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Το ίδιο θέλει να κάνει και στο «Κρέιβεν Κότατζ», με τον Ροι Χότζον να ξέρει ότι με ήττα η ομάδα του μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες.

Ευχάριστα τα νέα για τη Φούλαμ, αφού ο Γιολ μπορεί να υπολογίζει μετά από καιρό στον Μούσα Ντεμπελέ. Αντίθετα, ο Χότζον θα αφήσει εκτός τους Ζερόμ Τόμας και Γκονζάλο Γιάρα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.


Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Τρίτη 31/1 (21:45)

Σουόνσι-Τσέλσι
Τότεναμ-Γουίγκαν
Γουλβς-Λίβερπουλ
Έβερτον-Μαν.Σίτι (22:00)
Μαν.Γιουνάιτεντ-Στόουκ (22:00)

Τετάρτη 1/2 (22:00)

Άστον Βίλα-ΚΠΡ (21:45)
Μπλάκμπερν-Νιούκαστλ
Μπόλτον-Άρσεναλ
Φούλαμ-Γουέστ Μπορμ
Σάντερλαντ-Νόριτς

Το πρόγραμμα της επόμενης (24ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2 (17:00)

Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (15:00)
Νόριτς-Μπόλτον
ΚΠΡ-Γουλβς
Στόουκ-Σάντερλαντ
Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι
Γουίγκαν-Έβερτον
Μαν.Σίτι-Φούλαμ (19:30)

Κυριακή 5/2

Νιούκαστλ-Άστον Βίλα (15:30)
Τσέλσι-Μαν.Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα 6/2

Λίβερπουλ-Τότεναμ (22:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: