Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δύο αμφίβολοι, ένας απών!!

Δύο επιστροφές παικτών περιμένει ο Μασάδο, από τους τρεις παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού. Σίγουρα απών θα είναι ο Γιαννιώτας λόγω καρτών.
Δύο αμφίβολοι, ένας απών
Μετά το χθεσινό ρεπό ο ΑΡΗΣ αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, αφού οι «κίτρινοι» με μία νίκη πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής την πεντάδα και υπερτερούν μίας ομάδας που φέτος εμφανίζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη και δεν κρύβει ότι θέλει να συμμετάσχει στα πλέι οφ.
Στις τάξεις του ΑΡΗ υπάρχει αγωνία για δύο ποδοσφαιριστές. Σάκης Πρίττας και Χουαν Τόχα θα φανεί αυτές τις μέρες αν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους ώστε να είναι στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο. Πλήρως έχει αποθεραπευτεί ο Γιάννης Γιαννιώτας, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Στη λίστα των τιμωρημένων βρίσκεται και ο Κώστας Καζναφέρης.
Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οπότε μόνο επιστροφές παικτών έχει να περιμένει ο τεχνικός των «κίτρινων».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: