Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Tζιμπρίλ, το νου σου στον Sotis!!

Στην Αγγλία και τη Σάντερλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Κυριάκος. Ο Έλληνας αμυντικός πάει στο Νησί δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ και θα βρει αντίπαλο τον Τζιμπρίλ Σισέ που πήγε στην ΚΠΡ.
Tζιμπρίλ, το νου σου στον Sotis!
Οπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί από την πλευρά του ατζέντη, Πολ Κουτσολιάκου και του συνεργάτη του στην Ελλάδα, Μάκη Μίχα, ο Σωτήρης Κυργιάκος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Σάντερλαντ μέχρι τον Μάιο!
Ο Ελληνας σέντερ μπακ που ήταν εκτός πλάνων Μάγκατ στη Βόλφσμπουργκ και γι αυτό το λόγο προπονιόταν και αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα των "Λύκων" της Γερμανίας, ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τις "Μαυρόγατες" της Πρέμιερ Λιγκ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αυτό που διέρρευσε είναι πως η Σάντερλαντ θα καλύψει το μισό του συμβολαίου του Κυργιάκου στη Βόλφσμπουργκ, το οποίο αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.
Οι Γερμανοί έχουν "ανάψει" στον Κουτσολιάκο το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του deal και αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα η ανακοίνωση της μεταγραφής.
Αρα, ο Κυργιάκος δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί συμπαίκτης του Βιεϊρίνια που πρόσφατα αποκτήθηκε από την Βόλφσμπουργκ.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: