Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Θα το παστελώσει την Κυριακή;

Έτοιμος να προσφέρει άμεσα, αρκεί να του το ζητήσει ο Μπόλονι, είναι ο Νιμανί όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του. Λέτε να τον δούμε να παίζει εναντίον του Ολυμπιακού;
Θα το παστελώσει την Κυριακή;
«Νιώθω έτοιμος, μπορώ να προσφέρω άμεσα, αλλά θα περιμένω τον προπονητή μου να αποφασίσει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι δυνατό, ότι χρειάζεται καλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητα και θέλω να τα δείξω αυτά», είπε αρχικά ο Γάλλος και πρόσθεσε:
«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μιλήσει με τον Μπόλονι. Με ξέρει και τον ξέρω καλά, ξέρει ότι μπορώ να προσφέρω και εγώ γνωρίζω του δουλειά του και αυτός είναι ένας λόγος που θέλω να δουλέψω πάλι μαζί του».
Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια μεγάλη ομάδα, έχω μάθει ότι έχει κάποιους τίτλους. Το πιο σημαντικό, όμως, και το συγκρίνω με την Μαρσέιγ είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Έχω δει κάτι VIDEOS και περιμένω πως και πως να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα».
 
Για τη θέση που παίζει: «Παίζω στην επίθεση, αλλά μου αρέσει και στα αριστερά, ενώ μπορώ και δεξιά. Είναι θέμα του προπονητή μου το που θα παίξω, εύχομαι να βοηθήσω από όποια θέση κι αν αγωνιστώ και να μπορώ να σκοράρω, γιατί αυτό είναι που θέλει να κάνει ο κάθε επιθετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: