Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

''Με Ολυμπιακό; Μόνο νίκη!''

Ο Γεωργιάδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως επέλεξε τη σωστή ομάδα το καλοκαίρι και δηλώνει ότι θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
''Με Ολυμπιακό; Μόνο νίκη!''
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

-Πιστεύεις ότι το περασμένο καλοκαίρι διάλεξες τελικά το σωστό… Δικέφαλο;
«Ναι! Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν η σωστή επιλογή. Είμαι 100% σίγουρος για τον ΠΑΟΚ…»
-Έκανες δυναμικό comeback στην αγωνιστική δράση ύστερα από 25 μέρες, πετυχαίνοντας και το πρώτο σου φετινό γκολ…
«Με στεναχώρησε το γεγονός ότι τραυματίστηκα σε μία περίοδο που θα έπαιζα περισσότερο όταν έφυγε ο Βιεϊρίνια. Μακάρι να είχαν μείνει και ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας. Είναι πολύ καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Αλλά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κάθε απόφαση ήταν σεβαστή. Ξέρουμε ότι οι ευθύνες για μας είναι πλέον πολύ μεγάλες. Ο κόσμος περιμένει πολλά περισσότερα πλέον από εμάς. Και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου. Όλο αυτό το διάστημα που ήμουν τραυματίας δούλεψα πολύ με τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο για να γυρίσω πιο δυνατός. Έτσι ήμουν έτοιμος για το ματς και αυτό νομίζω ότι φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα και κερδίσαμε δίκαια. Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα, αλλά πιο σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με 0-2».
-Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πέρυσι είχες πετύχει δύο γκολ απέναντι στους “ερυθρόλευκους” με τη φανέλα του Πανσερραϊκού…
«Όντως, αλλά ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό και τελικά ο Πανσερραϊκός είχε χάσει με 4-2. Ο στόχος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι φυσικά η νίκη. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς και ο Ολυμπιακός θέλει πολύ αυτό το ματς. Εμείς όμως κοιτάμε τη δική μας ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο».
-Ο ΠΑΟΚ στηρίζει πλέον περισσότερα σε Έλληνες και νεαρούς παίκτες. Πώς σου φαίνεται αυτό;
«Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που γίνεται και παίζουν πολλοί νέοι και Έλληνες στην ομάδα. Αν και αυτό φαίνεται να γίνεται περίπου κατ’ ανάγκην λόγω κρίσης, μ’ αυτόν τον τρόπο πολλοί ανακαλύπτουν ότι και οι Έλληνες έχουν πολύ ταλέντο. Αυτό ισχύει για πολλές ομάδες, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟΚ αυτή η κατάσταση μόνο σε καλό μπορεί να βγει για την ομάδα, καθώς ο σύλλογος θα στηρίζεται περισσότερο σε δικά του παιδιά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: