Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οι ατιμώρητοι απατεώνες!!

Ο "Καιρός" γράφει για τη ρετσινιά του απατεώνα, με την οποία φόρτωσαν τον Ελληνα πολίτη οι κυβερνήτες του.
Οι ατιμώρητοι απατεώνες
Πολυς ντορος γινεται τον τελευταιο καιρο για τη σκληροτητα,με την οποια αντιμετωπιζεται η Ελλαδα απο τους Ευρωπαιους πολιτικους,ως αφερεγγυα και χωρα απατεωνων.
Με αποκορυφωμα το κουφιο πυροτεχνημα του Γερμανου αντιπροεδρου για Επιτροπο στα ελληνικα οικονομικα. Κουφιο πυροτεχνημα,που ,στερουμενοι σοβαροτητας ελληνες δημοσιογραφοι ανεδειξαν σε θεμα υψιστης σημασιας!
Το θρασυτερο ειναι οτι ξιφουλκουν κατα αυτης της επιθεσης και παριστανουν τους αντιστασιακους εκεινοι,που ειναι οι απολυτως υπευθυνοι γιαυτη την εντυπωση, που εχουν οι Ευρωπαιοι: Οι υπουργοι και βουλευτες του μεχρι χτες (και εν πολλοις και σημερα) κυβερνωντος κομματος!
Εξηγουμαστε: Ο ελληνικος λαος δεν ξερει,εξ αιτιας της ανεπαρκειας των περισσοτερων τηλεοπτικων κυριως δημοσιογραφων που τον πληροφορουν,οτι αυτα τα 10 "νεα" μετρα,που απαιτει η ΕΕ να εφαρμοστουν για τις απολυσεις στο Δημοσιο,την περικοπη των μισθων στον ιδιωτικο τομεα ,την καταργηση του 13ου και 14ου μισθου,την καταργηση των συλλογικων συμβασεων και αντικατασταση τους με επιχειρησιακες,δεν ειναι νεα,αλλα προβλεπονται ηδη απο το πρωτο μνημονιο.
Η κυβερνηση υπο τον Γιωργο Παπανδρεου τα ειχε συμφωνησει,και μαλιστα ειχε δεσμευτει οτι θα νομοθετουσε για να εφαρμοστουν μεχρι περυσι (!) τον Μαρτιο!Το ειχαν αλλωστε δημοσιευσει τοτε οι εφημεριδες.
Η κυβερνηση εκεινη (που ειναι η ηδη υπαρχουσα!) οχι μονο συμφωνησε σε ολα αυτα τα επαχθη και ανεφαρμοστα χωρις διαπραγματευση (οπως αλλωστε την εκραξε και ο συμμετεχων κ Χρυσοχοϊδης,ως αλλος κουκουλοφορος των συναδερφων του,νομιζοντας οτι ετσι θα διαφοροποιηθει!) αλλα κοροϊδευε τους εκπροσωπους της ΕΕ και του ΔΝΤ επι μηνες ολοκληρους, μη κανοντας τιποτε και λεγοντας διαρκως ψεμματα,οπως ακριβως κανουν και στην καθημερινη τους ζωη στην Ελλαδα.
Δεν υπολογισαν,οτι στην Ευρωπη και την Αμερικη τα ψεμματα στις συμφωνιες ειναι εγκληματα.Μπορεις να λες ο,τι θελεις στο μπαλκονι και στο καφε,αλλα οταν βαλεις την υπογραφη σου πρεπει να την τηρησεις.Αυτη ειναι η κουλτουρα.Καμμία σχεση με των Ελληνων πολιτικων.
Οι Ελληνες κυβερνωντες δεν απαξιωσαν,βεβαιως τους εαυτους τους,για την καθαροτητα των οποιων δεν δινουν δεκαρα,οπως δεν νοιαζεται κανεις ξεφτυλισμενος για το προσωπο του.Οι Ελληνες υπουργοι και παρακατιανοι ξεφτυλισαν με τα καμωματα τους τον ελληνικο λαο στα ματια των ξενων.Και αυτο ειναι το μεγαλυτερο ΕΓΚΛΗΜΑ,που εχουν κανει μεχρι σημερα εδω και δυο χρονια.Για το οποιο δεν μιλαει κανεις.Δεν το συναισθανεται κανεις;Δεν προσβαλεται κανεις;Κανεις;
Οχι μονο δεν μιλαει κανεις,αλλα πολλοι απο τους θυτες εχουν το θρασος να μιλανε για ανθελληνικο παραλληρημα,προσπαθωντας να καλυψουν πισω απο αυτο το δικο τους ΕΓΚΛΗΜΑ.Παρασυροντας και αρκετους καλοπροαιρετους πολιτες.
Ο ελληνικος λαος μπορει να βραζει για το οικονομικο μακελειο,που ετοιμαζεται ερημην του και χωρις να φταιει,διοτι δεν γνωριζε (ουτε ηταν υποχρεωμενος να γνωριζει) τα οικονομικα στοιχεια διαχειρησης της χωρας του (ευθυνη των κυβερνωντων) και δεν μπορουσε να αξιολογησει την απλοχερια ,με την οποια οι τραπεζες τον πιεζαν να αντλει φτηνο δανεικο χρημα.Εδω,ουτε οι τραπεζες δεν την αξιολογησαν!
Ο ελληνικος λαος,ο οποιος πληρωνει σημερα πανακριβα την απολυτη ανικανοτητα των κυβερνητων του να διαχειριστουν την τυχη του με σοβαροτητα,θα επρεπε να βραζει ακομα περισσοτερο για τη ρετσινια του απατεωνα ,με την οποια τον φορτωσαν στα ματια των ξενων οι ιδιοι οι απατεωνες ,στους οποιους δεν εμπιστευτηκε αυτη την αποστολη.Αλλα,την αποστολη να τον κυβερνησουν.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: