Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Όχι και απλήρωτοι και ανασφάλιστοι»!

Την έντονη αντίδρασή του για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές των Football League και της Football League 2 εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι εάν δεν βρεθεί λύση τουλάχιστον στο θέμα της ασφάλισης, οι ποδοσφαιριστές δεν θα πατήσουν… χορτάρι.
«Όχι και απλήρωτοι και ανασφάλιστοι»!
«Μιλήσαμε με τον γγΑ. Μας είπε ότι θα λυθεί το πρόβλημα σε 10-15 ημέρες. Όσοι θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να συμπλεύσουν μαζί μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
-Για την απόφαση των ποδοσφαιριστών:
«Έχουμε μιλήσει με τον γγΑ. Το βασικό θέμα ήταν για την απόφασή μας. Μας είπε ότις στο διάστημα των επόμενων 10-15 ημερών θα έχει τελειώσει το θέμα.
Ο κ.γγΑ δεσμεύτηκε αλλά η ουσία είναι ότι οι παίκτες είναι ανασφάλιστοι. Δεν είναι σοβαρά αυτά, ειδικά έναν μήνα μετά από υποχώρηση του συνδέσμου»
-Τι λένε οι αθλητές:
«Επικοινώνησα και εγώ και τα άλλα παιδιά του συνδέσμου με όλους τους αρχηγούς των ομάδων. Όλοι είναι μαζί μας, μέχρι και με προέδρους κάποιων ομάδων που επικοινωνήσαμε είναι κι αυτοί δίπλα μας.
Πάνω από όλα είναι η ζωή μας. Είναι παιδιά απλήρωτα. Ε δεν μπορούν να είναι και ανασφάλιστα. Δεν μπορούν να ρισκάρουν τη ζωή τους και των οικογενειών τους για 90 λεπτά. Και η προπόνηση είναι ποδόσφαιρο. Κάναμε υποχωρήσεις. Αν το λέγαμε στο εξωτερικό θα γέλαγαν.
Έχουμε περιστατικά με τραυματισμούς. Και τα παιδιά είναι στον αέρα, δηλαδή, θα πάει ο παίκτης που είναι απλήρωτος για να πάρει την μαγνητική και άλλες εξετάσεις.
-Εάν υπάρχει επικοινωνία με τον κ.Καλογιάννη
«Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τον κ. Καλογιάννη. Προσπαθεί να συμπλεύσει μαζί μας και να μην σταματήσει ο το πρωτάθλημα.
Όποιος αγαπά το πρωτάθλημα θα πρέπει να συμπλεύσει μαζί μας. Δεν θέλουμε κι εμείς να σταματήσει το πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν όσο είναι ανασφάλιστοι. Εάν δεν υπάρξει κάτι σε αυτό δεν μπορούν να παίξουν. Δε γίνεται άλλο και απλήρωτοι και ανασφάλιστοι.
Ελπίζω να έχουμε τη λύση και να έχει δοθεί η δόση. Οφείλονται χρήματα και πέρσι και φέτος. Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: