Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Συμφώνησε με Έβερτον ο Μανωλάς»

«Συμφώνησε με Έβερτον ο Μανωλάς»
Σε συμφωνία με την Έβερτον ήρθε ο Κώστας Μανωλάς, όπως μετέδωσε το «SkySports». Η αγγλική ομάδα, σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό δίκτυο, τα βρήκε με τον 21χρονο αμυντικό για τους όρους του δικού του συμβολαίου, αλλά απομένει να δώσει τα χέρια και με την ΑΕΚ.

Ο αγγλικός σύλλογος επανήλθε χθες βράδυ με βελτιωμένη επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, προσφέροντας 600.000 ευρώ σε μετρητά συν 400.000 ευρώ όταν ο Μανωλάς φτάσει 20 και 500.000 ευρώ όταν φτάσει 40 συμμετοχές.

Αυτό σημαίνει ότι-λόγω και του 30% που διατηρεί ως ποσοστό μεταπώλησης ο Θρασύβουλος-η ΑΕΚ θα καρπωθεί 420.000 ευρώ και υπό προϋποθέσεις 900.000 ευρώ χάνοντας έναν (ακόμη μετά τον Κάλα) βασικό αμυντικό. Αν-ωστόσο-τον κρατήσει, κινδυνεύει να τον χάσει σε έξι μήνες χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της σε μία περίοδο που το ρευστό είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Οι μέτοχοι θα κληθούν να πάρουν σήμερα την οριστική απόφαση. Ακόμη κι αν πληρώσουν 150.000 ευρώ, που ήταν η προκαταβολή για τη διετή επέκταση συμβολαίου του 21χρονου άσου, ο τελευταίος δεν δεσμεύεται να υπογράψει.

Η Έβερτον ολοκλήρωσε-όπως μετέδωσαν τα ξημερώματα τα αγγλικά ΜΜΕ-τη συμφωνία με τη Ρέιντζερς για τον Νίκιτσα Γέλαβιτς από την οποία εξαρτάτο η μεταγραφή του Μανωλά, καθώς τα διαθέσιμα χρήματα για την ενίσχυση των «ζαχαρωτών» δεν ήταν αρκετά. Μένει να φανεί σήμερα αν τυχόν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στην πρόταση των Άγγλων στην ΑΕΚ και πόσο αυτή θα επηρεάσει την πιθανή συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: