Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΓουστΆρη μετά το 70'...!!

Τέσσερις φορές πανηγύρισε φέτος ο Άρης με γκολ που μπήκε μετά το 70’, όταν και αρχίζουν τα πόδια να βαραίνουν από την πίεση του αποτελέσματος που μεγαλώνει.
ΓουστΆρη μετά το 70'...
Το πρώτο ματς που κέρδισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο οι «κίτρινοι» ήταν αυτό του κυπέλλου στην Κομοτηνή. Ο Μίσελ στο 74’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού και ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση.
Στη 19η αγωνιστική και το ματς-θρίλερ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Λεβαδειακό, το 1-1 έδειχνε ότι θα είναι το τελικό σκορ, αφού οι «κίτρινοι»… βομβάρδιζαν τους Βοιωτούς αλλά η μπάλα δεν έμπαινε το πλεχτό. Στο 89’ όμως ο Καστίγιο έκανε το 2-1 και οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο.
Οι άλλες δύο περιπτώσεις είναι οι πιο πρόσφατες και έχουν κοινό παρονομαστή, τον Νίκο Λαζαρίδη. Στο ματς με την ΑΕΚ ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Μασάδο σκόραρε στο 79’ το μοναδικό γκολ, ενώ χθες έκανε το ίδιο με διαφορά έξι λεπτών (73’).
Άλλες δύο φορές ο Άρης έχει σκοράρει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (70’ και μετά), έχοντας το προβάδισμα και απλά «τελειώνοντας» το παιχνίδι. Ήταν τα δύο ματς με τη Δόξα Δράμας. Στο εντός έδρας ο Καπετάνος έκανε το τελικό 2-0 στο 79’, ενώ στον αγώνα του Καυταντζογλείου ο Καστίγιο στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Καλό και άγιο το γρήγορο γκολ, σε βγάζει από τη δύσκολη θέση αλλά και το γκολ προς το φινάλε πάλι νίκη μπορεί να σου δώσει. Είπαμε άλλωστε, το παιχνίδι τελειώνει στο 90’ και κάτι, όταν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: