Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μάντζιος: «Μπορούμε το αποτέλεσμα παντού»

Μάντζιος: «Μπορούμε το αποτέλεσμα παντού»
Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Άκης Μάντζιος, μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της Δόξας Δράμας με σκορ 2-0. Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του μετά την επίτευξη των δύο τερμάτων, ενώ συμπλήρωσε πως στόχος τους είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη Συνέντευξη Τύπου:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας:
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνουμε για την κατηγορία.

Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και πολύ σοβαροί στο παιχνίδι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να παίξουμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος κάνει μαζική άμυνα, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Καταφέραμε και βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, είχαμε αρκετές φάσεις και η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Από εκεί και πέρα, έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, στόχος είναι να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να δώσουμε τη δυνατότητα στο τέλος και σε νέα παιδιά να παίξουν στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί όλη την βδομάδα δουλέψαμε πολύ κι ήμασταν πολύ σοβαροί, αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο πονηρά και τα πιο δύσκολα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα, η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα. Και πάλι συγχαρητήρια, τώρα συνεχίζουμε για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη το Σάββατο».

Για το λόγο που ο Πανιώνιος χαλάρωσε:
«Είναι ένα στοιχείο που δε μου άρεσε, το συζητήσαμε και στο ημίχρονο. Είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε, να μη σταματήσουμε καθόλου.

Βέβαια, κάναμε φάσεις κατά διαστήματα, και άλλες φάσεις για γκολ, αλλά νομίζω ότι υποσυνείδητα μπαίνει στο μυαλό του παίκτη όταν έχει το 2-0 στο 20' και ειδικά όταν δεν απειλείται από τον αντίπαλο τότε ίσως λίγο να χαλαρώνει. Αυτό είναι ένα στοιχείο, το οποίο θέλω να βγάλω από την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Ανεβαίνει ο πήχης, λόγω των περίεργων αποτελεσμάτων των τελευταίων αγωνιστικών. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Το έχω ξαναπεί ότι η παραμονή εξαρτάται από την ομάδα μας καθαρά και μόνο. Έχουμε τη δυνατότητα και με την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει, δεν κρεμόμαστε από άλλους και είναι καθαρά στα πόδια μας»

Για την παραμονή:
«Δε νομίζω ότι μπορεί να πάει πάνω από 35 βαθμούς η σωτηρία. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά εμείς δεν έχουμε στόχο τα δυο εντός, έχουμε και τα πέντε παιχνίδια. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: