Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"Ας προσευχηθούμε όλοι γι αυτόν"

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι επόμενες 24 ώρες για τον Φαμπρίς Μουάμπα και τη μάχη που δίνει για να κρατηθεί ζωή όπως τόνισε και ο προπονητής του στην Μπόλτον, Όουεν Κόιλ.
"Ας προσευχηθούμε όλοι γι αυτόν"
Ο άσος της Μπόλτον, ο οποίος χθες κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατική θεραπείας του νοσοκομείου του Λονδίνου.
«Είναι αρκετά κρίσιμες ώρες. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να το ξεπεράσει. Οι επόμενες 24 ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του ο οποίος, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο όταν διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασης του Μουάμπα.
«Από χθες συνεχώς στην ομάδα λαμβάνουμε μηνύματα στήριξης για τον ποδοσφαιριστή μας και ευχές για ανάρρωση. Ευχόμαστε όλοι να προσευχηθούμε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο Φαμπρίς», πρόσθεσε ο Κόιλ.
Η Μπόλτον, με τη σειρά της, προσπαθεί να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή της στη μάχη που δίνει για να μείνει στη ζωή, αλλά και την οικογένειά του στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Αργά χθες το βράδυ παρακάλεσε τους πάντες, και κυρίως, τα ΜΜΕ όλης της χώρας να σεβαστούν την αγωνία των συγγενών του Μουάμπα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: