Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Δεν έχουμε κάποιο σημαντικό κίνητρο»

«Δεν έχουμε κάποιο σημαντικό κίνητρο»
Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποιο κίνητρο για το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της Α1 μπάσκετ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι Δραμινοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Θεωρεί πως η βελτίωση της άμυνας από το δεύτερο ημίχρονο και μετά, έφερε την άνετη νίκη και επισήμανε πως ως παίκτες του ΠΑΟΚ όλοι θέλουν πάντα να νικούν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μας έκανε υπερήφανους και ελπίζουμε να φέρει και άλλα τρόπαια αυτή η ομάδα. Ο ΚΑΟΔ αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, είναι πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της και έδειξε ότι άξια είναι στην θέση που βρίσκεται.

Όταν ο βασικός σου στόχος χάνεται, είναι δύσκολο μετά να έχεις κίνητρο, αλλά, εντάξει, τα καταφέραμε σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, δεχτήκαμε κάποια τρίποντα, αλλά μετά διορθώσαμε την άμυνά μας, κυρίως από το δεύτερο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε μόνο 9 πόντους και πιστεύω μετά ήρθαν όλα φυσιολογικά. Συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζει σαν ΠΑΟΚ. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούν να έχουν, κάθε παίκτης θέλει να νικά. Αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, αυτό δεν μας στοίχισε.

Για τα πλέι οφ, η ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία, οι προπονήσεις δεν σταματούν. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: