Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Κι όμως, υπάρχουν Έλληνες προπονητές!!

Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι για πολλά - πολλά και ειδικά φέτος είναι αρκετές οι ομάδες που πόνταραν σε Έλληνα προπονητή. Να, όμως, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν βγήκαν χαμένες.
Κι όμως, υπάρχουν Έλληνες προπονητές!
Το αντίθετο, μάλιστα. Τουλάχιστον για τις περισσότερες! Ποιες ομάδες αποτελούν αυτή τη σεζόν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος;
Σίγουρα η μια είναι ο Ατρόμητος, που βρίσκεται πια στην 3η θέση της βαθμολογίας. Και ο Ατρόμητος είναι δημιούργημα του Γιώργου Δώνη!
Επίσης, εξαιρετική πορεία κάνει και ο Αστέρας Τρίπολης, ειδικά από τότε που πήγε ο Τσιώλης στον πάγκο του. Η ομάδα πετάει και βλέπει ακόμα κι Ευρώπη. Και μην ξεχνάμε ότι Αστέρας και Ατρόμητος είναι το ένα από τα δυο ζευγάρια στα ημιτελικά του Kυπέλλου. Θα πάει τελικό ο ένας από τους δυο.
Ο ΟΦΗ, επίσης, είναι εξαιρετικός, αφού δίχως προετοιμασία και χρόνο για μεταγραφές επειδή έπαιζε μπαράζ ανόδου τον Αύγουστο, κατάφερε να φτιάξει ένα μαχητικό σύνολο. Ο Αναστόπουλος έχει κάνει σούπερ δουλειά και η ομάδα έχει φτάσει, επίσης, και στα ημιτελικά Kυπέλλου.
Μήπως, όμως, και ο Αναστασιάδης δεν βοηθάει τον ΠΑΣ; Από τότε που πήγε ο Άγγελος, ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι σιγά - σιγά. Στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν άσχημα, όμως η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της και μπορεί πια να ελπίζει σε σωτηρία εκεί που πολλοί την είχαν τελειωμένη.
Και, βέβαια, είναι και ο Παράσχος που με τον Λεβαδειακό έχει καταφέρει να κάνει μια δυνατή πορεία ως τώρα. Ο Λεβαδειακός, δηλαδή, και μπαλίτσα παίζει, αλλά και μπόρεσε να ξεπεράσει μέχρι σήμερα αρκετές ομάδες στην βαθμολογία, παρότι μπήκε στο πρωτάθλημα τελευταίος, μαζί με τη Δόξα.
Ακόμα και στην ΑΕΚ, εδώ που τα λέμε, δεν είναι ότι ο Χιμένεθ έκανε θαύματα και ο Κωστένογλου την πάει στράφι την δουλειά. Προσπαθεί ο Κωστένογλου μέσα από χίλια προβλήματα να την κρατήσει σε ένα επίπεδο την ομάδα. Δεν τα πάει κι άσχημα, ενώ κέρδισε κι ένα ντέρμπι αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν Έλληνες προπονητές, λοιπόν. Κι αυτό φαίνεται από αυτά που ήδη προαναφέραμε. Αρκεί και οι ομάδες να τους εμπιστεύονται. Κι όχι μόνο όταν υπάρχουν οικονομικές κρίσεις…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: