Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για το προσύμφωνο!!

Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για το προσύμφωνο
Σε διάψευση των σεναρίων που κυκλοφορήσαν το απόγευμα της Κυριακής και ήθελαν τον Ανδρέα Δημητρέλο να έχει υπογράψει προσύμφωνο πώλησης του 40% της ομάδας, σε επενδυτικό fund από τις ΗΠΑ έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ, προχωρεί η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Κανείς δεν έχει υπογράψει τίποτα για πώληση ποσοστού μετοχών της ΑΕΚ», η θέση της ΠΑΕ που περνάει προς τα έξω.

Συγκεκριμένο, το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε σήμερα το απόγευμα από το aek365.gr ανέφερε ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση με εκπροσώπους αμερικανικού επενδυτικού fund αγνώστων λοιπών… στοιχείων και μάλιστα υπέγραψε προσύμφωνο πώλησης του 40% των μετοχών έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή της μετοχής φτάνει στο 0,33.

Η διοίκηση της Ένωσης αμέσως μετά πήρε θέση, τονίζοντας ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και ότι κανείς δεν έχει υπογράψει τίποτα για την πώληση ποσοστού. Αυτό, πάντως, δεν κοπάζει την ανησυχία που δημιουργήθηκε στους οπαδούς της ομάδας καθώς αν κάτι τέτοιο ισχύει, θα σημαίνει πρακτικά ότι κάποιοι… άγνωστοι θα γίνουν μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ έναντι ενός πολύ μικρού αντιτίμου, την ώρα που τα χρήματα που χρειάζεται η Ένωση για να βγει από το αδιέξοδο είναι πολύ περισσότερα…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: