Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Λεμονής: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Λεμονής: «Μάχη μέχρι το τέλος»
Ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι το τέλος για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Τάκης Λεμονής, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ που τους κρατά στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στην συνέντευξη Τύπου:

«Αν προσέξατε, κλείσαμε καλά ένα από τους καλύτερους πασέρ του πρωταθλήματος, τον Γκαρσία και στο β' μέρος. Ίσως σ' αυτό το διάστημα να παίξαμε λίγο πιο πίσω, αλλά εκτός από μία φάση, δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση να έχουμε δεχθεί φάση από μία ομάδα με πολύ καλό μέσο όρο σε τελικές. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές γίνεται συνεχής μάχη και θα γίνεται μέχρι το τέλος.

Χρειάζεται και δύναμη ψυχική. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σταθούν πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πλέον όλα θα κριθούν στην ψυχική δύναμη. Σαν ομάδα έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο διάστημα πριν έρθω. Πλέον δεν δεχόμαστε πολύ εύκολα αντεπιθέσεις, η αμυντική λειτουργία μπαίνει σε καλό επίπεδο.

Το δύσκολο, ίσως όχι τόσο δύσκολο όμως, είναι ότι όλα τα ματς είναι με μεγάλες ομάδες. Ίσως είναι και καλό αυτό, γιατί οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τέτοια παιχνίδια. Στις ψυχικές δυνάμεις θα κριθούν τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: