Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Λέσκοτ: «Ανοιχτή η υπόθεση-τίτλος»

Λέσκοτ: «Ανοιχτή η υπόθεση-τίτλος»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Τζόλεον Λέσκοτ, σε συνέντευξή του στη «Mail on Sunday», με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι να αρνείται ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Ο Άγγλος άσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κάρλος Τέβες, ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου για την στήριξή τους και έδωσε τα προγνωστικά του για το Euro 2012.

«Είναι περίεργο να ακούς αρκετούς να λένε ότι είμαστε δεύτεροι, άρα δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος», ήταν το σχόλιο του κεντρικού αμυντικού, με τον Λέσκοτ –ωστόσο- να παραδέχεται ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη.

Μάλιστα, ο άσος της Σίτι για να δείξει το …παράλογο του όλου θέματος τόνισε ότι «εάν η ομάδα είχε καλύψει αυτή τη διαφορά και τώρα βρίσκονταν πίσω από τη Γιουνάιτεντ όλοι θα έλεγαν ότι θα γίνει η ανατροπή».

Αν και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ «έχει περισσότερη εμπειρία» από τη Σίτι, σύμφωνα με τον Λέσκοτ, οι «πολίτες» μπορούν να στηριχθούν «στον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος έχει πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό».


Υπόθεση Τέβες

Το θέμα που απασχόλησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη Σίτι ήταν αυτό του Κάρλος Τέβες, με τον Λέσκοτ να αναφέρεται στην επιστροφή του συμπαίκτη του και να αποκαλύπτει ότι όλοι οι παίκτες του συλλόγου τον υποδέχθηκαν με θέρμη. «Ο Μίκα Ρίτσαρντς όταν τον είδε τον αγκάλιασε και τον σήκωσε στον αέρα. Είχε πλάκα να το βλέπει κάποιος αυτό το σκηνικό και βοήθησε αρκετά για να σπάσει ο πάγος. Τα αισθήματά μας ήταν περισσότερο συμπόνιας, παρά θυμού», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ήταν εμφανώς νευρικός όταν επέστρεψε, αλλά όλα άλλαξαν όταν είδε ότι όλοι μας τον υποδεχτήκαμε θερμά».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Φωνάζουν και τραγουδούν το όνομά μου τώρα. Το κάνουν πιο συχνά όταν εκτελώ κάποιο πλάγιο ή κάποια στημένη φάση. Είναι καλό να ξέρεις ότι ο κόσμος της ομάδας εκτιμά τι κάνεις μέσα στο γήπεδο».


Για τον αγώνα με την Τσέλσι: «Τους είδα να νικούν τη Νάπολι και ήταν πολύ εντυπωσιακό. Ο Ντρογκμπά και ο Τότες είναι και οι δυο τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εάν χάσουμε την Τετάρτη και βρεθούμε 4 βαθμούς πίσω, τότε ναι, θα υπάρχει αρκετή πίεση για το πρωτάθλημα».

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι: «Γενικά, από όσο έχω καταλάβει, όλοι οι Ιταλοί έχουν ένα δικό τους στιλ. Αλλά μπορώ να πω ότι έχουμε τον πιο κακοντυμένο Ιταλό στον πλανήτη», τόνισε με χιούμορ –αφού διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον συμπαίκτη του-. «Το θέμα είναι ότι ένα περιοδικό τον διάλεξε ως τον δεύτερο πιο καλοντυμένο στο Νησί και αυτός το πιστεύει!».


Για την εθνική Αγγλίας: «Ελπίζω να είμαι στην αποστολή της ομάδας για το Euro 2012, αλλά πραγματικά δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει. Το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι δύσκολο, ειδικά για πρώτο παιχνίδι. Ο Σαμίρ Νασρί τα δίνει όλα και στο σύλλογο και στη Γαλλία».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: