Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Καθαρός» και «καυστικός» ο Γκασκόιν!!

«Καθαρός» και «καυστικός» ο Γκασκόιν
Συμβουλές στον Χάρι Ρέντναπ να μην αναλάβει την εθνική Αγγλίας, προτροπές στον Γουέιν Ρούνεϊ να γίνει και πάλι …άγριος και επικίνδυνος, αλλά και υποδείξει στον Σκοτ Πάρκερ να μην πασάρει συνεχώς. Όλα αυτά από τον Πολ Γκασκόιν, ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα. Και φυσικά για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο 44χρονος Άγγλος συνεχίζει την προσπάθειά του για την απεξάρτηση από τους εθισμούς του και αποκαλύπτει ότι έχει περισσότερους από 18 μήνες να κάνει χρήση κοκαΐνης και να καταναλώσει αλκοόλ.

«Κάθε πρωί, αρχίζω την ημέρα μου με μια δήλωση. Δεν θα πιεις κάτι σήμερα», τονίζει ο «Γκάζα» για να συμπληρώσει ότι είναι φιλόδοξος και «αποφασισμένος να» πετύχει τους στόχους του: «Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είμαι αλκοολικός. Είναι μια αρχή αυτό. Πριν ένα χρόνο δεν ήμουν σε θέση να το πω αυτό, άρα μόνο ως ένα θετικό βήμα μπορώ να το εκλάβω αυτό».

Τα λόγια για να περιγράψουν την καριέρα του είναι περιττά. Εξάλλου, έχουν γραφτεί τόσα και τόσα για το ταλέντο του, αλλά και τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις. Ο ίδιος –εξάλλου- ποτέ δεν έκρυψε ότι χαράμισε όλο τον κόσμο που είχε στα πόδια του στρωμένο και τον έπνιξε στο αγαπημένο του αλκοόλ. Οι «επιδόσεις» του έξω από τις 4 γραμμές έγιναν το αγαπημένο θέμα των Μέσων, με τις φήμες για κακοποίηση της γυναίκας του μετά το διαζύγιό τους να δίνουν και να παίρνουν. Το αυτοκινητιστικό του ατύχημα και η είσοδός του από κλινική σε κλινική τον «τσάκισαν», παραδέχεται ο ίδιος.

«Είμαι ζωντανός, πραγματικά ζωντανός. Έχω αρχίσει και γουστάρω τον εαυτό μου. Αυτό ήταν πάντα ένα πρόβλημα για μένα. Είναι καλό να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να σε αγαπά ο κόσμος, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε ο Πολ. Μέχρι τώρα που άλλαξαν όλα».
Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην εθνική Αγγλίας, τονίζοντας ότι «ο Χάρι Ρέντναπ θα ήταν η καλύτερη επιλογή», ωστόσο «συμβούλεψε» τον τεχνικό της Τότεναμ να μην δεχθεί να αναλάβει τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εάν του γίνει κρούση.
Για τον Γουέιν Ρούνεϊ: «Πρέπει να γίνει και πάλι σκληρός. Βρώμικος και επικίνδυνος. Να απασχολεί ακόμη πιο πολύ τους αντιπάλους του».
Για τον Σκοτ Πάρκερ: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Βοηθά πολύ τον κάθε προπονητή και κάνει πολλά χρήσιμα πράγματα. Αλλά εγώ αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα ότι δεν πρέπει να δίνει τόσες πολλές πάσες και ότι θα ήταν καλό να δοκιμάζει και κάτι διαφορετικό. Να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο δηλαδή».


πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: