Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Στα Κύπελλα… την έχει!!

Στα Κύπελλα… την έχει!
Μετά τη μεταξύ τους μάχη στους πρώτους γύρους του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ επικράτησε της Στόουκ και στο Κύπελλο Αγγλίας, με το τελικό 2-1 στο «Άνφιλντ» να στέλνει τους «κόκκινους» ξανά στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού!

Α’ ημίχρονο:

Έχοντας μάθει από τις τρεις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Στόουκ δεν φοβήθηκε να τολμήσει στο «Άνφιλντ». Η αγωνιστική φιλοσοφία με την οποία εμφανίστηκαν οι «πότερς», βοήθησε το ματς να ανοίξει και τη μπάλα να κάνει… συχνές επισκέψεις στις δύο περιοχές! Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πρώτη βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα με το χαμηλό σουτ του Σουάρες στο 23ο λεπτό, ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση από το κεφάλι του Πίτερ Κράουτς που στο 26’ ισοφάρισε σε 1-1!

Β’ ημίχρονο:

Οι «κόκκινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν σε… κίνδυνο το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και αφού αρχικά ο Σουάρες είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Σόρενσεν, ο Ντάουνινγκ έκανε καλά τη δουλειά του! Με σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, γράφοντας το 2-1! Μέχρι το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, έψαξαν και το τρίτο γκολ προκειμένου να σιγουρέψουν τη νίκη – πρόκριση, κάτι που ωστόσο δεν χάθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Χοσέ Ενρίκε, Κάραγκερ, Κέλι (89’ Κόατς), Σκρτελ, Τζέραρντ, Μάξι (61’ Κάουτ), Ντάουνινγκ, Σπίρινγκ, Σουάρες (89’ Χέντερσον), Κάρολ

Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Σότον (61’ Πέναντ), Γουίλαν, Γουίλσον, Γουάιτχεντ (74’ Ντέλαπ), Εθέρινγκτον (72’ Τζερόμ), Γουόλτερς, Κράουτς

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: