Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Καινούρια αρχή!!

Καινούρια αρχή!
Ενάμιση μήνα μετά την τελευταία της νίκη, η Νιούκαστλ έκανε καινούρια αρχή στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Νόριτς! Οι «καρακάξες» ξεπέρασαν με αρκετή δυσκολία το εμπόδιο των «καναρινιών», με τον Σισέ να διαμορφώνει το τελικό 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και να χαρίζει το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Α’ ημίχρονο:

Μονάχα φτωχότατο μπορεί να χαρακτηριστεί το σκορ του ημιχρόνου στο «Sports Direct Arena». Εκεί, που η Νιούκαστλ κυριάρχησε επί της Νόριτς, ενθουσίασε τους οπαδούς της και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το 11ο λεπτό με τον Παπίς Σισέ να κάνει την αρχή και τον Ντεμπά Μπα να προσπαθεί, αλλά να αποτυγχάνει να δώσει συνέχεια… στο πάρτι! Ο Ρούντι ήταν ο μοναδικός που απέτρεψε το βαρύ σκορ στο πρώτο ημίχρονο, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο για την εστία του, για να διατηρηθεί το εύθραυστο 1-0!

Β’ ημίχρονο:

Η Νόριτς κέρδισε μέτρα σταδιακά και έφτασε στην περιοχή του Κρολ για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και σε δύο απανωτές φάσεις, έμεινε με το «αχ»! Ο Πίλκινγκτον βγήκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά υπό την πίεση ενός αμυντικού σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ ο Γουάιτμπρεντ με κεφαλιά από σέντρα του Μπένετ είδε τον πορτιέρο της Νιούκαστλ να απομακρύνει με… ακροβατικά! Οι «καρακάξες» προσπαθούσαν να ισορροπήσουν την κατάσταση με τους φιλοξενούμενους πλέον να κυνηγούν περισσότερο το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο φινάλε η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφυγε από το γήπεδο νικήτρια και… ανακουφισμένη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρολ, Κολοτσίνι, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Πιρτς, Καμπάιγ, Γκάθρι (76’ Γκόσλινγκ), Μπεν Αρφά (63’ Σαντόν), Γκουτιέρες, Σισέ (69’ Σ. Αμεόμπι), Μπα

Νορίτς: Ρούντι, Ντρούρι (82’ Χούλαχαν), Γουάιτμπρεντ, Γουόρντ, Νόουτον, Σέρμαν, Πίλκινγκτον (85’ Μάρτιν), Φοξ, Μπένετ, Χόουσον (77’ Χολτ), Μόρισον

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/3

Φούλαμ – Σουόνσι 0-3
(36', 66' Σίγκουρντσον, 77' Άλεν)

Γουίγκαν – Γουέστ Μπρομ 1-1
(54' ΜακΆρθουρ, 65' Σάρνερ)

Κυριακή 18/3

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5
(21’ Έβανς, 43’ Βαλένσια, 45’ + 1’ Γουέλμπεκ, 56’, 61’ Ερνάντες)

Νιούκαστλ – Νόριτς 1-0
(11' Σισέ)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: