Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μπέρδεψε Ανόρθωση με ΑΠΟΕΛ ο Μουρίνιο!!

Δεν πρόκειται η Ρεάλ Μαδρίτης να υποτιμήσει την αξία του ΑΠΟΕΛ, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου.
Μπέρδεψε Ανόρθωση με ΑΠΟΕΛ ο Μουρίνιο!
Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός μπέρδεψε την Ανόρθωση που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικά χρόνια με την Ίντερ, πιστεύοντας πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι η ίδια ομάδα!
«Μεγάλωσαν ως ομάδα φέτος και κατάφεραν να νικήσουν την Πόρτο και τη Λιόν», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός. «Κάθε ομάδα που παίζει στην Κύπρο γνωρίζει ότι θα υποφέρει», πρόσθεσε.
Αναλυτικά η δήλωση του 49χρονου προπονητή για τον ΑΠΟΕΛ:
«Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε σε αυτή τη φάση του Champions League, επειδή κέρδισε στους “16” της διοργάνωσης και ήταν πρώτος στον όμιλο του. Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυνατότερη ή πιο αδύναμη ομάδα σε αυτή τη φάση.
Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και την πορεία που έχει τη φετινή σεζόν. Δεν είχε την πορεία που είχαν άλλοι ιστορικοί σύλλογοι, αλλά τα πήγαν πολύ καλά στη φάση των ομίλων.
Μεγάλωσαν ως ομάδα φέτος και κατάφεραν να νικήσουν την Πόρτο και τη Λιόν. Έχουν λιγότερες πιθανότητες και δυναμική από άλλες ομάδες που έχον αντιμετωπίσει.
Όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ ήρθαμε ισόπαλοι στη Λευκωσία, κάτι που δεν αξίζαμε. Κάθε ομάδα που παίζει εκεί γνωρίζει ότι θα υποφέρει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: