Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Καπέλο: «Για αυτό παραιτήθηκα από την Αγγλία»

Καπέλο: «Για αυτό παραιτήθηκα από την Αγγλία»
Η υπόθεση του Τζον Τέρι ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Φάμπιο Καπέλο υπέβαλε την παραίτησή του από την εθνική Αγγλίας, όπως επιβεβαίωσε ο Ιταλός τεχνικός στο Rai Tre και την εκπομπή «Che tempo che fa». Ο 66χρονος προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια», όταν η αγγλική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον αμυντικό της Τσέλσι για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αγγλία, επειδή είχα ένα μέρος να κάνω τη δουλειά μου και να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, το Λονδίνο είναι μία καταπληκτική πόλη, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Όλα ήταν υπέροχα μέχρι να έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Τέρι», ανέφερε αρχικά ο Καπέλο και συνέχισε:

«Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο που χρειάστηκε να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τέρι, αφού δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 9 Ιουλίου. Δεν συμφώνησα για αυτό και αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου, επειδή η άποψή μου είναι πως κάποιος μπορεί να δηλώνει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Τους ζήτησα να περιμένουν για την περίπτωσή του και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Καταλήγοντας, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον πάγκο ιταλικής ομάδας, την ώρα που έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα πάει στην Ίντερ: «Αμφιβάλω αν θα εργαστώ ξανά σε κάποια ιταλική ομάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα είναι για κάποια ομάδα εκτός Ιταλίας. Μου αρέσει να έχω νέες εμπειρίες και να γυρνάω ολόκληρο τον κόσμο».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: