Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Απόδραση στο παρά πέντε!!

Το γκολ του Λεονάρντο, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, έσωσε την παρτίδα για την ΑΕΚ στην Τρίπολη, αφού καταφέρνει ο Δικέφαλος, με νύχια και δόντια να είναι μέσα στις θέσεις για τα πλέι-οφ. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Απόδραση στο παρά πέντε
Η κάθε ομάδα βέβαια θεωρεί, ότι εκείνη μπορούσε να πάρει το τρίποντο και πράγματι αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες να το κάνουν. Απλά η εξέλιξη του 90λεπτου αφήνει μια πικρή γεύση στους γηπεδούχους, καθώς είχαν καταφέρει να αγκαλιάζουν το πολύτιμο τρίποντο, αλλά πλήρωσαν την αδράνεια της άμυνας τους.
Το ζητούμενο για τον Δικέφαλο είναι, ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει. Η διαφορά παραμένει από τους Αρκάδες στους 4 βαθμούς, ενώ την ύστατη προσπάθεια του, κάνει και ο Άρης, που έφτασε στο -5, νικώντας τον ΟΦΗ.
Σίγουρα η Ένωση έχει το αβαντάζ, κυρίως λόγω φανέλλας (όχι της δικής της, του Αστέρα, που πιθανότατα δεν θα αντέξει μέχρι το τέλος)και των παρόμοιων οικονομικών προβλημάτων των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης. Άλλο να ήταν στον πόντο τώρα και άλλο αυτό το +4, που της δίνει ανάσα.
Και στο κάτω –κάτω, το οφείλουν οι παίκτες της στην ιστορία του συλλόγου. Ας την βγάλουν στην Ευρώπη, και αν είναι να διαλυθεί από τους μετόχους της, τότε μπράβο στις «παραγοντάρες».
ΥΓ Επειδή σίγουρα από αύριο, θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το ντέρμπυ των «αιωνίων», που αποκλείεται να περάσει ήσυχα, ό,τι αποτέλεσμα και αν έρθει, θέλω να σκεφτούμε και να θυμηθούμε όλοι, ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Και ότι υπάρχει κάτι πολυτιμότερο, από την οπαδική γκρίνια και κόντρα, που λέγεται ζωή. Το συμβάν με την κατάρρευση του παίκτη της Μπόλτον, Φαμπρίς Μουάμπα στο Ουάιτ Χαρτ Λέιν, είναι ένα καμπανάκι, που χτύπησε για όλους μας. Ξεκολλάτε λοιπόν…
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: