Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το πλάνο του Μπόλονι!!

Δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με όσα δοκίμαζε μέσα στη εβδομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός, στην πρόβα τζενεράλε της Τούμπας για τον αγώνα στο Αγρίνιο. Υποδοχή από λίγους ΠΑΟΚτσήδες στο Άκτιο,
Το πλάνο του Μπόλονι
Έχει καταλήξει στο πλάνο αντιμετώπισης του Παναιτωλικού ο Λάσλο Μπόλονι, όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας. Ο 59χρονος τεχνικός Ρουμάνος φανέρωσε ξεκάθαρα ότι ισχύει η σκέψη που είχε κάνει από τα μέσα της εβδομάδας, που θέλει τον Γεωργιάδη να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Νιμανί. Ο Μαλεζάς θα επιστρέψει στο κέντρο άμυνας αντί του Μπαλάφα, αν και δεν προπονήθηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και για τις υπόλοιπες θέσεις δεν πρόκειται να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.
Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Χαλκιά κάτω από την εστία, τους Αποστολόπουλο, Λϊνο, Μαλεζά και Τσιρίλο στην άμυνα, τους Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη στη μεσαία γραμμή και την τριπλέτα Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.
Μικρή υποδοχή στο Άκτιο
Η αποστολή του ΠΑΟΚ συνάντησε κόσμο στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Το ταξίδι άρχισε στις 17.00 αεροπορικώς, με το τσάρτερ που φέρει το έμβλημα του ΠΑΟΚ, της Astra Airlines. Μία ώρα μετά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου, όπου υπήρχαν μεμονωμένοι ΠΑΟΚτσήδες που περίμεναν την αποστολή για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες. Εκεί τους περίμενε και λεωφορείο που τους μετέφερε στο Αγρίνιο, καλύπτοντας μία απόσταση περίπου 110 χιλιομέτρων. Την αποστολή, που περίπου στις 19.30 ήταν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει συνοδεύει σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα.       
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: