Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Preview: Πανιώνιος-Δόξα Δράμας (15:00, Novasports 3)

Preview: Πανιώνιος-Δόξα Δράμας (15:00, Novasports 3)

Όχι μόνο τον αντίπαλό τους, αλλά και τα πολλά προβλήματα απουσιών θέλουν να νικήσουν Πανιώνιος και Δόξα Δράμας που συγκρούονται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Πανιώνιος
Παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη στο ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας για να ξεφύγει ο Πανιώνιος όσο το δυνατό πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Νεοσμυρνιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, με τον τεχνικό της ομάδας να ψάχνει τρόπους για να καλύψει τα πολλά κενά που έχουν προκύψει.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σκέμπρι και στους Σιδεράκη, Αναστασόπουλο.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Πετκάκης, Αυλωνίτης, Κούρος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης και Κολοβός.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμπντουλάγιεβ και Μιλοβάνοβιτς.

Δόξα Δράμας

Ενδεκάδα ανάγκης θα παρατάξει στο κρίσιμο παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Πανιώνιο ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» έχει πολύ… δυνατό πονοκέφαλο, με την απουσία έξι βασικών παικτών.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γκαρακλίδη, Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη, Γελαδάρη, καθώς και τους τιμωρημένους Λίμα Βάντερσον και Σέρεμετ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο προπονητής των Δραμινών να παίξει με 4-3-2-1. Με τους Ρόκα κάτω από τα δοκάρια, Βέρτζο και Ψυχογιό στα μπακ, Τριποτσέρη και Στεργιανό στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ τους Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννη και Σικαλιά, ενώ στη επίθεση θα παίξουν Ουέλινγκτον, Αραβίδης και Κυβελίδης.

Αναλυτικά την αποστολή της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο απαρτίζουν οι: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Στεργιανός, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Κάπελ, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Ουέλινγκτον, Αραβίδης, Κοβάσεβιτς, Σικαλιάς, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Τσιμπλίδης

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: