Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΣ για παραμονή, πάει... φιρί-φιρί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ των Μπεσέρα και Βίλα νίκησε 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια (το γκολ ο Βλαχοδήμος) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη "μάχη" της παραμονής. Οι ακρίτες έκαναν την 7η σερί ήττα και αν δεν προσέξουν, θα μπουν σε περιπέτειες...
ΠΑΣ για παραμονή, πάει... φιρί-φιρί
Οι Γιαννιώτες με τη σειρά τους έκαναν την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, σε έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο ή μάλλον στα πρώτα 35 λεπτά, ο ΠΑΣ ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος. Πάντως, στο 35` οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γεωργίου, ο οποίος όμως στο τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γεωργίου, ενώ στο 43` και στο 44` ο Σουάνης έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 58’ οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την αστοχία τους, καθώς ο Μπεσέρα –με ευθύνη του Βιβιανί που δεν κατάφερε να διώξει σωστά- έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στη συνέχεια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τους Μάνταλο και Βλαχοδήμο προκειμένου να γίνει ακόμα πιο απειλητική η ομάδα του, αλλά η κίνηση αυτή έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να χτυπούν αρκετά στην κόντρα.
Έτσι, σε μία άλλη ξαφνική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Βίλα έκανε το 2-0 στο 82’, «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΣ. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να μειώσει με τον Βλαχοδήμο, λίγο πριν το τέλος (87’). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: