Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Βρίζατε παιδιά» οι μεν, «την έχετε… ψωνίσει» οι δε!

«Βρίζατε παιδιά» οι μεν, «την έχετε… ψωνίσει» οι δε!
Σε αιτία ενός «χαρτοπολέμου» απ’ αυτούς που μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει, έχει μετατραπεί το παιχνίδι Νέων (!) του Ηρακλή Ψαχνών με τον Πλατανιά.

Οι καταγγελίες της χανιώτικης ομάδας για συνθήκες τρομοκρατίας κατά τη διάρκεια του αγώνα έφερε οργισμένη απάντηση από το σύλλογο της Εύβοιας, που κάνει λόγο για «προπαγανδιστικές μεθόδους» και αφού… αφιερώνει «πικάντικα» τρίστιχα, τονίζει στους Κρητικούς ότι «την έχουν ψωνίσει τελείως»!


Η ανακοίνωση του Πλατανιά

«Καθ' υπόδειξη του α' βοηθού Στρουμπούλη, της Ενώσεως Ευβοίας που μέτρησε γκολ χωρίς η μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή, ο Ηρακλής Ψαχνών αναδείχτηκε νικητής του Πλατανιά με σκορ 2-1 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ.

Η φάση σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν μετά από σουτ που πραγματοποιήθηκε, ο Κοκαλάς απέκρουσε τη μπάλα, αυτή πέρασε παράλληλα από την εστία του τέρματός του, όμως προς γενική έκπληξη, ο α' βοηθός υπέδειξε… γκολ, με τον διαιτητή Λάμπρου να αποδέχεται αυτή την απόφαση και να κατοχυρώνει το τέρμα, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Πλατανιά! Το σκορ είχε ανοίξει ο Μπασιαδάκης για λογαριασμό των Χανιωτών ενώ το 1-1 για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ντούμας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πλατανιά έτυχε μίας απαράδεκτης φιλοξενίας από την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, "φίλαθλοι" του οποίου έβριζαν με ακατανόμαστες εκφράσεις -και χωρίς προηγουμένως να έχουν προκληθεί- τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της χανιώτικης ομάδας!

Μάλιστα, σε βάρος του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Πασβάντη, υπήρξε επίθεση από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας, ο οποίος τον απώθησε βίαια στο στομάχι κι όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει κάτω τα χέρια του, του είπε ότι τον… "προστατεύει"! Την ίδια δε στιγμή, δεκάδες φίλαθλοι των γηπεδούχων και εν ώρα αγώνα είχαν μπει μέσα στο γήπεδο και απειλούσαν, βρίζοντας παράλληλα χυδαιότατα, τα 16χρονα και 17χρονα παιδιά του Πλατανιά!

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς καταγγέλλει αυτή την αλητεία του Ηρακλή Ψαχνών, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκφράζει έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει σε αυτό το γήπεδο. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η συμπεριφορά τους ξεπερνά τα όρια, καθώς μικρά παιδιά ένιωσαν στο πετσί τους την ποδοσφαιρική αλητεία κι όταν στον αντίστοιχο αγώνα του α' γύρου στα Χανιά δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Για το θέμα αυτό, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς διά του Πρόεδρου, κ. Στέλιου Βαρουξάκη έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, κ. Σπύρο Καλογιάννη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα του αποσταλεί εγγράφως και με κάθε λεπτομέρεια ό,τι συνέβη στα Ψαχνά προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς αισθάνεται ντροπή και αίσχος για τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Ηρακλής Ψαχνών που για μία ακόμα φορά βγάζει το κόμπλεξ της σε βάρος της ομάδας μας, έστω κι αν αυτή είναι των Νέων»!



Η απάντηση του Ηρακλή Ψαχνών

«Το κυριότερο χαρακτηριστικό μιας προπαγανδιστικής ανακοίνωσης είναι πως περιέχει επιτηδευμένες ψευδολογίες και ανακρίβειες, επιδιώκοντας να διαμορφώσει απόψεις με έμμεσες και δόλιες μεθόδους.

Αλήθεια φίλοι, σας έχει τύχει να γίνεστε μάρτυρες τέτοιας προσπάθειας; Πριν πείτε όχι, διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς, η οποία δήθεν πέφτει διαρκώς θύμα τρομοκρατίας στα Ψαχνά, γεγονός που δεν έχει καταγγείλει μέχρι σήμερα καμία άλλη ομάδα.

Κάντε μια απλή σύγκριση πώς συμπεριφερθήκαμε στις ομάδες των Γιαννιτσών και της Βέροιας, από τις οποίες χάσαμε εντός έδρας και τι κλίμα τρομοκρατίας αντιμετώπισε η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία τόλμησε να κερδίσει μέσα στο “κολασμένο άντρο” του Πλατανιά (το οποίο δεν είναι και δικό τους). Διαβάστε, λοιπόν, ένα χαοτικό και ασυνάρτητο παραλήρημα, μια ανελέητη σπέκουλα, με προφανή σκοπό να δημιουργήσει “κλίμα τρομοκρατίας” για το επερχόμενο μεταξύ μας αγώνα τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

“Δεν μασάμε” απ’ αυτά και δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους και συμπεριφοράς από τέτοιου είδους τιμητές. Πάντως εμείς τους Κρητικούς αλλιώς τους ξέρουμε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την άψογη συμπεριφορά απέναντί μας των κυρίων του Α.Ο. Χανίων, όσο και του Ολυμπιακού Χερσονήσου. Όσο για τους εκφοβισμούς σε ραδιόφωνα, κανάλια και διάφορα sites, απαντάμε με ένα τρίστιχο του Dillan Thomas:

Και τα……… μας κουνιώνται
απ’ του κύματος το χάδι
στο κατάλευκο ακρογιάλι.

Σημ. 1: Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά την περυσινή μας άνετη νίκη με 3-0 και συνεχίστηκαν μετά την προχθεσινή νίκη της ομάδας μας U-21 με 2-1.

Σημ. 2: Σύντεκνοι, την έχετε “ψωνίσει” αγρίως.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: