Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Εζίλ: «Έκανα καλά που πήγα στη Ρεάλ»

Εζίλ: «Έκανα καλά που πήγα στη Ρεάλ»
Ένα βήμα πριν πάει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, βρέθηκε το καλοκαίρι του 2010 ο Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος... ψήφισε Μαδρίτη. Σύμφωνα με δηλώσεις του 23χρονου μέσου, τόσο η Ρεάλ όσο και οι «νερατζούρι», θέλησαν να τον αποκτήσουν μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Βέρντερ Βρέμης, είχε δεχθεί πρόταση από τους Ιταλούς και το καλοκαίρι του 2009, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο, είχε ήδη σε μεγάλη εκτίμηση το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Τελικά, ο Γερμανός προτίμησε την ισπανική πρωτεύουσα και άφησε στα… κρύα του λουτρού τους «νερατζούρι», ένα χρόνο αργότερα. «Μετά το Μουντιάλ είχα προτάσεις από πολλούς κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών και της Ίντερ. Αλλά η απόφασή μου να πάω στην Ρεάλ, αποδείχτηκε σωστή 100%. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και θέλω να περάσω όλη μου την καριέρα εδώ», εξήγησε στην Bild.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι και τα κατορθώματά του: «Η εμφάνισή του κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ήταν φανταστική. Φυσικά και ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο, όπως και πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα», τόνισε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: