Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ερωτοκρίτου: «Ήταν ανεπανάληπτο»

Ερωτοκρίτου: «Ήταν ανεπανάληπτο»
Ανεπανάληπτο και μοναδικό χαρακτήρισε ό,τι έζησε φέτος ο ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος της ομάδας Φοίβος Ερωτοκρίτου. Παράλληλα, πρόσθεσε πως όλοι στο σύλλογο είναι υπερήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ό,τι κι αν συνέβαινε σήμερα θα φεύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Για μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο να παίζει η Ρεάλ στο ΓΣΠ, με τον πρόεδρο της UEFA, τον πρόεδρο της Ρεάλ. Δεν μας λυπεί ότι χάσαμε, προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα είμαστε περήφανοι ότι φτάσαμε μέχρι εδώ», είπε αρχικά ο κ. Ερωτοκρίτου, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του συλλόγου:

«Τώρα η προσοχή μας θα στραφεί στο πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο για να μπορέσουμε του χρόνου να επωφεληθούμε από το τι κερδίσαμε φέτος».

Για την εικόνα του ματς, σχολίασε:


«Πιστεύω ότι στην αρχή στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έκανε οικονομία δυνάμεων, όταν έγιναν οι δύο αλλαγές Κακά, Μαρσέλο η εικόνα άλλαξε, οι δικοί μας παίκτες είχαν κουραστεί και ήρθε το αποτέλεσμα στα τελευταία 15 λεπτά».

Στο τέλος, ο κ. Ερωτοκρίτου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του:

«Βλέπουμε μπροστά γιατί ό,τι ζήσαμε φέτος άξιζε τον κόπο. Ήταν ανεπανάληπτο. Η ευχαρίστηση που δώσαμε στον κόσμο με αυτές τις στιγμές απεδείχθη με την συμπεριφορά τους στο τέλος του αγώνα. Ήταν κάτι μοναδικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: