Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο καλός, ο κακός και η… άσχημη!!

Ο καλός, ο κακός και η… άσχημη!
Σε ματς για γερά νεύρα με κάτι από… «σπαγγέτι γουέστερν» εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Πιερικού με τη Λάρισα. Καλός και κακός παράλληλα ο Κουτσοσπύρος που έδωσε τη νίκη με σκορ 2-1 στην ομάδα της Κατερίνης και αμέσως μετά αποβλήθηκε αφού πανηγύρισε με απρεπή χειρονομία το δικό του εξαιρετικό γκολ με ψαλιδάκι. Σταθερά φέτος στο ρόλο της άσχημης η πορεία της ΑΕΛ στη Football League, με τους Θεσσαλούς να δείχνουν πως όχι μόνο δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ ανόδου, αλλά αν συνεχίσουν έτσι μπορεί και να κινδυνέψουν!

Η Λάρισε ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζεκίνια στο 9’, δείχνοντας ικανή να φύγει με ένα μεγάλο διπλό που θα έδινε κουράγιο στην ομάδα που φέτος απογοητεύει με τις εμφανίσεις της.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα του ματς άλλαξε και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια νίκη που τους ανεβάζει στην τρίτη θέση. Στο 50’ ο Κοντέων με σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να ισοφαρίσει και δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Κουτσοσπύρος με ψαλιδάκι έδωσε τη νίκη στους Κατερινιώτες. Ο σκόρερ όμως –αν και ιδιαίτερα έμπειρος- συνόδεψε τους πανηγυρισμούς του για τους ομολογουμένως πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε με μια απρεπή χειρονομία με συνέπεια να δει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μάνταλο, χωρίς το αριθμητικό μειονέκτημα να στερήσει τελικά από την ομάδα του τη νίκη.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Πλατανιάς – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Καλλιθέα – Παναχαϊκή 5-2
(65΄Σταύρου, 71΄, 80’, 90+4΄ Κατσίκης, 76΄Αρβανίτης – 12΄, 25΄Φουρτάδο)

Πανθρακικός – Θρασύβουλος 3-1
(50΄Γονιάδης, 74΄Μπαϊκαρά, 82΄Σουλτανίδης – 13΄Ντ’ Ακόλ)

Βέροια – Εθνικός Αστέρας 5-0
(6΄Μπαργκάν, 13΄, 37΄Κάντι, 64΄Βεργόνης, 77΄Καλτσάς)

Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Επανομής 0-0

Καλλονή – Φωκικός 1-0
(44΄Ντος Σάντος)

Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
(64΄ Μπανγκουρά)

Πιερικός – Λάρισα 2-1
(50’ Κοντέων, 80’ Κουτσοσπύρος – 9’ Ζεκίνια)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: