Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Χαραλαμπίδης: «Ζήσαμε μεγάλες στιγμές»

Χαραλαμπίδης: «Ζήσαμε μεγάλες στιγμές»
Στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-0, για τη φάση των «8» του Champions League.

Ωστόσο, ο Κύπριος διεθνής τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι οποίες θα μείνουν για πάντα στο μυαλό τους.

«Το 3-0 ήταν κάπως βαρύ. Προσπαθήσαμε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο, δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Η Ρεάλ είναι από τις κορυφαίες, ίσως η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Αξίζει ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μας. Φτάσαμε στο τέλος, αλλά κάθε τέλος είναι όμορφο», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μία τεράστια χρονιά, η κορυφαία αυτής της ομάδας, μοχθήσαμε πάρα πολύ και αξίζουν σ' αυτά τα παιδιά και σε όλο το προσωπικό στον Αρχάγγελο να την κρατήσουν. Τρομερή χρονιά, μας έδεσε όλους στα αποδυτήρια, θεωρώ ότι έφτασε άξια το τέλος. Η Ρεάλ είναι πολλά σκαλιά πάνω από εμάς. Ο κόσμος το αναγνώρισε και νομίζω ότι το χειροκρότημα ήταν για την πορεία από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: